Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Ljubav je u zraku: Artdeco Love is in the air kolekcija proljeće/ljeto 2014

artdeco-love-is-in-the-air

Artdeco započnije godinu šarmantnom kolekcijom Love is in the air.

Tema ljubavi dolazi u bojama lavande, limete, smaragdno zelene i roze boje koje pobuđuju osjećaje proljeća i stvaraju kolekciju koja oduzima dah. Priroda se u proljeće budi i daje nam životnu vedrinu i razigranost,  oživljava romantiku - ljubav je u zraku…

 

artdeco-love-is-in-the-air

Sjenila svilenkaste, mekane teksture dolaze u zelenim (Faded line 251, Emerald 253) i ljubičastim tonovima (Violet 273, Lavander 275) dok je paleta za 4 sjenila ili dva sjenila i rumenilo u limitiranom dizajnu neonskih boja same ambalaže. Preporučena cijena same palete je 66 kuna dok su pojedinačna sjenila 36 kuna. Također u kolekciji se nalaze i dvije nove boje sjenila u prahu sa spužvastim aplikatorom na vrhu koje osigurava profesionalnu aplikaciju te odgovarajui refili u zelenoj i ljubičastoj boji nazvani jednostano Emerald 57 i Lavander 70.

artdeco-love-is-in-the-air

Vodootporne olovke za oči u crnoj (10), emerald (63) te blue violet (91) će se prodavati po cijeni od 52 kune dok će se All in One maskara u identičnim bojama prodavati po cijeni od 98 kuna. Artdeco je ovaj puta spojio dvije različite vrste čestica kako bi ova maskara dala maksimalnu punoću i boju trepavicama, a carnauba vosak će nahraniti trepavice i dati im svilenkast izgled.

artdeco-love-is-in-the-air

Rumenilo u kamenu u boji Gentle touch 10, daje obrazima prirodnu svježinu boje marelice kao i kremasta verzija koja se može koristiti i za usne te dolazi u boji Creamy Love 25. Kremasto rumenilo je na bazi silikona, bez parfema te dolazi u prekrasnom, elegantnom pakiranju s ogledalom. Rumenilo u kamenu će se prodavati po cijeni od 66 kuna dok će kremasta, višenamjenska verzija biti nešto skuplja po cijeni od 91 kune.

artdeco-love-is-in-the-air

Kolekcija za usne započinje vodootpornom olovkom u vrlo prirodnoj, roskastoj nijansi nazvanoj Deep love 73 i nastavlja se sa tri različita proizvoda za usne - sjajila u dvije boje Brilliant lip 08 i Brilliant kiss 59 sa dodatkom ekstrakta brazilskog drveta papra te kolagena i hijaluronske kiseline će pomoći u održavanju punoće i čvrstoće usana te dvije različite teksture ruževa za usne. Perfect Colour ruževi u dvije nijanse Deep love 57 te Happy kiss 96 daju usnama sjaj dok njihova kremasta tekstura hrani nježnu kožu usana hranjivim uljima i voskom te vitaminom E koji ih štiti od slobodnih radikala i suhoće.

artdeco-love-is-in-the-air

Art couture ruževi baršunaste i bogate teksture, s prirodnim ekstraktom hmelja koji hrani usnice su u bojama Velvet natural beauty 667 te Velvet first kiss 671. Olovka za usne će se prodavati po preporučenoj cijeni od 52 kune, sjajila po cijeni od 83 kune dok će ruževima cijena biti 69 kuna (Perfect color) odnosno 105 kuna (Art couture ruževi).

artdeco-love-is-in-the-air

Kolekcija završava Ceramic lakovima za nokte koji nam dolaze u 4 sedefaste nijanse - My love 247 (roskasta nijansa sa efektom zlatnog bisera), Gentle touch 273 (boja marelice sa efektom zlatnog bisera), Emerald mirror 233 koji mijenja boju iz zelene u plavu nijasu te Dark violet 246 koja sadrži cijeli spektar životopisne ljubičaste boje. Cijena lakova je 59 kuna (6ml).

artdeco-love-is-in-the-air

Tags: make-up, artdeco

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Ljubav je u zraku: Artdeco Love is in the air kolekcija proljeće/ljeto 2014