Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Luksuz elegantnih boja: Maria Sharapova Avon Luxe make-up

avon-sharapova-maria-luxe-makeup

Avonova luksuzna make-up kolekcija Luxe ima i novo zaštitno lice - poznatu tenisačicu Mariu Sharapovu. Luxe make-up kolekcija od prvog do zadnjeg koraka, od nanošenja podloge do završnog dodira sjajilom za usne, predstavlja uživanje u luksuzu elegantnih boja i dragocjenih sastojaka.

'Kao uspješna sportašica, ali i poslovna žena, koja svoj uspjeh i ljubav prema poslu i ljepoti želi podijeliti sa svim ženama i pozvati ih da se osjećaju dobro, zadovoljne sobom, snažne i sretne, Maria je savršen izbor za ovaj poseban luksuzan Avonov make-up.', rekla nam je Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu.

avon-sharapova-maria-luxe-makeup

Novitet u Luxe  make-up ponudi je Luxe Glamurous Lash 2u1 maskara koja s jedne strane ima četkicu poznate Luxe kvalitete i s druge strane poseban ekluzivni serum za jačanje trepavica koji spriječava ispadanje i lomljenje trepavica te im pruža puniji, gušći i zdraviji izgled.

Luxe podloge sadrže prah bijelog safira koji se u potpunosti stapa s tonom kože. Vrlo je lagana formula koja koži daje da diše te ju hidratizira, prekriva nedostatke i ostavlja lagan luksuzan miris.

avon-sharapova-maria-luxe-makeup

Luxe primer priprema kožu za nanošenje makeupa i produljuje njegovo trajanje, savršena je matirajuća baza.

Luxe pjenasta podloga za lice s dodatkom je svile, mineralna formula sa svjetlucavim česticama u Luxe Miracle podlozi kreira blistav izgled, a Luxe puder u kamenu matira i fiksira stvarajući savršenu teksturu kože lica.

avon-sharapova-maria-luxe-makeupavon-sharapova-maria-luxe-makeup

Luxe maskara i tuš za oči sadrže prah crnih dijamanata koji ističu božanstveno crnu boju definirajući oči preciznim linijama tuša za oči u jednom potezu i savršenim naglašavanjem trepavica u drugom.

U Luxe Shine Brilliance ružu za usne pronaći ćete čestice koje reflektiraju svjetlost, za izražajnu boju i briljantni sjaj. Lagana formula, meka i glatka tekstura, očaravajuće iskustvo. Luxe sjajilo za usne obogaćeno je čistom svilom, a Luxe blazam za usne sadrži retinol i kolagen tako pružajući usnama punoću i nježnu boju.

 

Tags: make-up, avon, luxe

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Luksuz elegantnih boja: Maria Sharapova Avon Luxe make-up