Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Magična svjetlost Touche Éclata u podlozi: YSL Le Teint Touche Éclat

ysl-le-teint-touche-eclat

Povodom dvadesete godišnjice kultnog iluminitora YSL Touche Éclat, Yves Saint Laurent predstavlja inovativnu tehnologiju koja licu donosi čaroliju ovog osvjetljavajućeg highlightera – puder Le Teint Touche Éclat.

Riječ je o jedinstvenoj, raskošnoj formuli namijenjenoj tamnim područjima i definiranju obrisa. Magičan sjaj utkan je u laganu tekućinu prozračne teksture. Formula, koja ne sadrži neprovidan prah, ujednačava ten i uklanja nepravilnosti, naglašavajući prirodne crte lica. Zahvaljujući Le Teint Touche Éclatu, koža izgleda prirodnije, blistavije i sofisticiranije no ikad, upravo u skladu s načelima branda Yves Saint Laurent.

 

Formule klasičnih podloga sadrže različite količine neprozirnih prahova, što rezultira raspršenim odrazom, odnosno 'maskiranim' efektom zbog kojeg koža izgleda sivo i bez prirodnog sjaja, posebice kada je riječ o tamnijoj puti. Yves Saint Laurent je razrješio ovu dilemu zamjenjujući puder gelom mekog fokusa. Zahvaljujući difuznoj i providnoj teksturi na površini kože, ovaj jedinstveni gel mekog fokusa zaglađuje nepravilnosti bez ikakvog 'maskiranja' kože, osiguravajući čistoću tonusa kože.

Kao još jednu značajku jedinstvenu za Le Teint Touche Éclat, Yves Saint Laurent je umjesto čestica sedefa koje se u podlogama često koriste u svrhu postizanja zrcalnog odraza odabrao posljednju generaciju tekućeg koncentrata svjetlosti sa zlatnim pigmentima povezanim sa suptilnim lamelarnim česticama poput beskonačnog niza zrcala. Lamelarne čestice na koži stvaraju reflektirajući sloj koji osvjetljava tamna područja i naglašava crte lica, maksimalno iskorištavajući potencijalnu moć svjetlosti.

ysl-le-teint-touche-eclat

Le Teint Touche Éclat skriva nepravilnosti i pruža blistavost kojom definira obrise i otkriva puni prirodni sjaj, a ten ne izgleda umjetno. Sjaj se raspršuje i svjetlost se ravnomjerno odražava. Prirodna boja kože uzajamno djeluje s elementima iz podloge, što rezultira prirodnim i profinjenim sjajem. Visoki postotak hlapljivih ulja i hidratizirajućih agensa koži u trenu pruža osjećaj ugode, a fina  tekstura oblikuje lice i pruža mu ujednačenost tonusa.

Le Teint Touche Éclat dolazi u rasponu od 16 nijansi za finiš po mjeri svih tonova kože, a internacionalno se lansiraju 22 nijanse. Te je 22 nijanse kreirao Lloyd Simmonds, kreativni make-up direktor Yves Saint Laurenta. Nijanse su svrstane po grupama i kreću se od bež do zlatno i ružičaste, od najsvjetlijih do najtamnijih tonova, prikladnih za svih 7000 identificiranih tonova kože. BR (Beige Rosé) nijanse su za rozi podton, B (Beige) za neutralni, a BD (Beige Doré) za žuti podton.

Preporučena maloprodajna cijena Le Teint Touche Éclat pudera je 355 kuna.

 

Recenziju pudera u nijansi B20 možete pročitati ovdje --> link

 

Pogledajte kako postići savršen ten i što savjetuje Lloyd Simmonds:

 

Tags: puder, iluminator, highlighter

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Magična svjetlost Touche Éclata u podlozi: YSL Le Teint Touche Éclat