Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Make-up kreiran po mjeri: Giorgio Armani Beauty

giorgio-armani-beauty

Zaštitni znakovi Armanijeve mode - lakoća, elegancija i ugodnost, vrijede i kada je riječ o make-upu ovog branda, koji je kreiran savršeno po mjeri, baš poput odjeće.

Jednostavne smjernice primjenjuju se na sve, od mode do make-upa, materijal se mora prilagoditi tijelu, a ne obrnuto. Make-up se u trenu prilagođava prirodnim crtama lica i savršeno se stapa s kožom. Međunarodna vizažistica za brend Giorgio Armani je Linda Cantello. Linda je začetnica 'blistavog lica', 'smokey očiju', 'novog nude izgleda' i 'improviziranog, ležernog izgleda'...

Počevši od inicijalne kreacije linije, Giorgio Armani donosi ekskluzivni i inovativni proces: tehnologiju Micro-fil, koja uključuje fino mrvljenje svih sastojaka prije no što se izmiješaju, u svrhu postizanja najsofisticiranije moguće formule. Zatim slijedi metoda Color-fil, kojom se pigmenti i omekšavajući agensi spajaju u fleksibilnu mrežu polimera, pružajući ugodu i postojanost.

giorgio-armani-luminous-silk

LUMINOUS SILK puder

Luminous Silk Foundation jedan je od najprodavanijih proizvoda još od 2000. godine. Prozračna i baršunasta tekstura proizvoda Luminous Silk Foundation nadahnuta je svilom charmeuse, koju su zbog iznimnog sjaja i delikatnosti materijala smatrali kraljevskom tkaninom. Luminous Silk prekriva nepravilnosti nježno poput svile, ujednačava ten i daje mu zdravi sjaj. Delikatna i svjetlucava Micro-fil tekstura omogućuje jednostavno nanošenje u slojevima, uz optimalan omjer prekrivanja i boje koji rezultira besprijekornim tenom.

giorgio-armani-maestro

MAESTRO puder

Maestro nije samo puder, on je revolucionarni proizvod za ujednačen i savršen ten s iznimno  finom suspenzijom uljnih pigmenata za savršen ten. Maestro ima jedinstvenu teksturu zahvaljujući patentom zaštićenoj Fusion tehnologiji. Tekuća tekstura lako klizi i savršeno se stapa s kožom, a rezultat je ujednačen i besprijekoran ten, usporediv s učinkom tretmana profesionalnog visažista. Maestro u trenu potiče prirodnu blistavost kože, a zahvaljujući njegovoj prozračnosti nećete ga ni osjetiti na licu. Iznimno tanki uljni pigmenti u suspenziji savršeno se stapaju s kožom, a 'Fusion make-up' tehnologija pruža iznimno tanak sloj boje prekriva nepravilnosti bez efekta maske.

gorgio-armani-rouge-armani

ROUGE D'ARMANI ruževi za usne

Giorgio Armani, vrhunski stručnjak za boje i suvereni vladar stila, kreirao je jedinstvene boje ruža koje su usavršene do najsitnijeg detalja kako bi istovremeno bile i nosive i upečatljive. Legendarna nijansa Rouge 400, koja je u više navrata proglašena je najsavršenijom crvenom nijansom, pravi je primjer uspješne suradnje g. Armanija i vizažistice Linde Cantello. Legendarna žarkocrvena nijansa predstavlja samu srž slavne palete Rouge d’Armani - ruž iz snova u kojemu su objedinjeni dugotrajnost, izniman osjećaj ugode i vatromet boja. Formula pruža iznimnu hidrataciju i predstavlja kombinaciju upečatljivosti ruža, blistavosti sjajila i ugode balzama za usne – revolucionarni hibrid ruža koji iz temelja mijenja percepciju boje.

giorgio-armani-eyes-to-kill-lash-streching

EYES TO KILL maskara

Šminka za oči kuće Giorgio Armani interpretira načelo privlačnosti koja odiše snagom i samopouzdanjem kroz prepoznatljivu franšizu Eyes to Kill. Upečatljive i raskošne trepavice oblikovane preciznim pokretom profesionalnog vizažista. Nakon Eyes to Kill, maskare za oblikovanje trepavica prilagođene svakoj ženi i Eyes to Kill Excess, maskare za trenutačno povećavanje volumena, nova Eyes to Kill Lash Stretching Mascara savršen je izbor želite li u samo jednom potezu dobiti neodoljivo privlačan pogled. Trepavice su naglašene i produljene kao nikad prije. Za intenzivan pogled koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

giorgio-armani-eye-brow-maestro

EYE & BROW MAESTRO

Eye & Brow Maestro nastao je u backastageu Armanijevih modnih revija kako bi se nanošenje make-upa učinilo što bržim i jednostavnijim. Jedinstvena tekstura omogućuje jednostavno konturiranje i oblikovanje očiju i obrva, a nijanse su nadahnute prirodnim bojama kose. Eye & Brow Maestro oblikuje obrve, definira oči, konturira crte lice. Nijanse su nadahnute prirodnim bojama kose, a ovisno o boji tena i kose, na raspolaganju je raspon od svjetlijih do tamnijih nijansi, koje se mogu i kombinirati.

Cijena Luminous silk pudera je 379 kuna, Maestro pudera 509 kuna, maskare Eyes to kill, Eye and brow Maestro sjenila te ruža Rouge D’Armani 269 kuna. Giorgio Armani kozmetika dostupna je ekskluzivno u Douglas parfumeriji, Trg bana Jelačića 1, Zagreb.

Tags: make-up, giorgio, armani, puder

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Make-up kreiran po mjeri: Giorgio Armani Beauty