Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Moda nikada nije bila bliže make-upu: Giorgio Armani Beauty

giorgio-armani-eyes-to-kill-eyeshadow

Giorgio Armani nosi jedinstven i prepoznatljiv potpis bilo da kreira Haute Couture ili ready-to-wear kolekciju. Giorgio Armani Beauty donosi nam osobnu viziju make-upa - preciznost i jednostavnost nanošenja, uz umjetničku viziju kao ključ isticanja unutarnje ljepote u punom sjaju.

Zahvaljujući stalnim inovacijama i vrhunskom umijeću korištenja boja, pomno osmišljenu dekorativnu kozmetiku branda Giorgio Armani Beauty hvale vizažisti diljem svijeta.

giorgio-armani-runway-palettes

Profinjenog i luksuznog dizajna, inovativne make-up formule osmišljene su baš po mjeri za svaku ženu koja zna što želi. Nadahnuta najljepšim tkaninama i teksturama, Linda Cantello, međunarodna vizažistica za Giorgio Armani Beauty, interpretira dizajnerovu avangardnu viziju make-upa i boja.

giorgio-armani-rouge-black-ecstasy

Svaki Armani proizvod kreiran je na poseban način, primjenom ekskluzivnih metoda, a predstavlja jedinstven 'dress code' za lice. Od legendarnog Maestra – revolucionarne fusion make-up teksture za lice koja nadahnuće crpi iz najtanje tkanine na svijetu, Rouge Ecstasya - ruža iz snova u kojemu su objedinjeni dugotrajnost, izniman osjećaj ugode i vatromet boja pa sve do maskare Eyes to kill za intenzivan pogled koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Make-up linija branda Giorgio Armani Beauty u Hrvatskoj će biti u prodaji od 23. veljače i to ekskluzivno u parfumeriji Douglas na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

giorgio-armani-eye-brow-maestro

Tags: make-up, giorgio, armani

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Moda nikada nije bila bliže make-upu: Giorgio Armani Beauty