Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Multi-dimenzionalni pogled za najekstremnije uvjete: Givenchy Noir Couture Waterproof maskara

givenchy-noir-couture-waterproof

Niti godinu dana nakon lansiranja Noir Couture maskare (--> link), Givenchy izdaje njenu vodootopornu verziju Noir Couture Waterproof.

Noir Couture Waterproof prva je Givenchy maskara koja nudi 4 najbolje karakteristike maskara u jednoj, a trepavice ujedno i njeguje.

givenchy-noir-couture-waterproof

Vodootporna maskara Givenchy Noir Couture Waterproof obavija trepavice poput najljepše couture haljine, a izdržat će i najekstremnije uvjete. I jednom sloju daje bogati volumen, dužinu, uvijenosti i vodootpornu zaštitu.

Tajna je u formuli sa malo vode obogaćenoj polybutenima, tekučim polimerima koji se inastantno hvataju za trepavice prekrivajući ih pigmentom i njegom. Nova vodootporna maskara, za razliku od prethodnice je odjevena u bijelo sa naglašenim srebrnom strukturom koji naglašavaju eleganciju kuće Givenchy.

Kombinacija multi-dimenzionalnog kista sa tri sfere, nevjerovatna formula i tekstura donosi instant 4-u-1 rezultat. Volumen zahvaljujući čekinjama trosferičnog kista, biljnim ekstratima i brazilskom biljnom vosku koji zadebljavaju trepavice, nevjerojatna dužina zbog različitih veličina čekinja i kremastog mikro-kristalnom mineralnog voska koji klizi na trepavice i produljuje ih, čineći ih pritom iznimno podatnim te uvijenost trepavica koja se postiže pročišćenim ekstraktom pčelinjeg voska koji osigurava trajnost i efekt uvijenih trepavica.

Glatka, lagana i svilenkasta formula lako se nanosi te potpuno prekriva trepavice već u jednom nanosu.

Givenchy Noir Couture Waterproof maskara dolazi u dvije nijanse – intezivnoj crnoj no.1 Black Velvet i dubokoj, magnetskoj ljubičastoj No. 2 Purple Violet, a cijena joj je 231 kunu.

Tags: givenchy, maskara

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Multi-dimenzionalni pogled za najekstremnije uvjete: Givenchy Noir Couture Waterproof maskara