Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nadopuna asortimana: Chanel rumenila, puder i korektor

Chanel je od ovog tjedna nadopunio svoju stalnu postavu make-upa novim nijansama rumenila, pudera Perfection Lumière te novim dugotrajnim korektorom Correcteur Perfection.

chanel-perfection-lumiere

Puder Perfection Lumière je došao u boji Beige 20 (B20)što će oduševiti svjetlopute cure. Kako puder izgleda na licu i kako se ponaša možete pročitati u Mirelinoj recenziji (--> link).

chanel-correcteur-perfection

Kao idealna nadopuna Chanel puderima, lansiran je i novi korektor Correcteur Perfection. Njegova tekstura je idealna za kožu kojoj treba dugotrajno prekrivanje. Izvrsno prekriva podočnjake, ali i ostale nesavršenosti kože poput crvenila i prištića. Dolazi u tri nijanse Beige Clair 10, Beige Ivoire 20 i Beige Pétale 30.

chanel-joues-contraste-malice-tumulte-rouge-ultra-rose

Zadnja nadopuna stalnog asortimana rumenila će oduševiti sve poklonice Chanel rumenila. Naime, Chanel je u stalnu postavu uvrstio Joues Contraste rumenilo u boji Rouge 79 koje je lansirano prošle godine u tkz. bizantskoj kolekciji (Byzance). Recenziju tog rumenila, koji je idealna boja za Snjeguljica look, pogledajte ovdje (--> link).

Također dolaze i rumenila u bojama Malice 71 i Tumulte 70 (recenzija je ovdje --> link) te rumenilo u boji Ultra Rose 74 (recenzija -->link).

Maloprodajna cijena pudera Perfection Lumiere je 361 kunu, rumenila 300 kuna te korektora 256 kuna.

Tags: make-up, puder, chanel, rumenilo, korektor

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Nadopuna asortimana: Chanel rumenila, puder i korektor