Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Neke nove manikure

ciate-caviar-dark-blue

Sigurno ste uočili veliki proljetni dekadentni hit - 3D manikuru s mnoštvom sitnih perlica na noktima popularno nazvanu kavijar-manikura. Postala je iznimno popularna za posebne prigode kao što su modna snimanja, pa čak i vjenčanja.

ciate-caviar-pink

Puno se prašine diglo oko kavijar-manikure. Naime, britanski brend Ciaté se kune da su oni prvi izašli s topm idejom i konceptom, dok mnoge blogerice smatraju da je Ciaté samo komercijalizirao ideju koja je već postojala.

ciate-caviar-step-by-step

 

Kako se radi kavijar-manikura? Na još vlažni lak za nokte brzo se nanose sitne svjetlucave kuglice koje se zatim fiksiraju završnim prozirnim top coatom. Iako izgleda lijepo i efektno, nije ju lako izvesti ako niste posebno spretni, a rezultati ne traju dugo jer se kuglice počinju odvajati od podloge nakon dan-dva. No unatoč nedostacima, bilo je to nešto novo i pravo osvježenje nakon već viđenih kolekcija lakova za nokte.

 

ciate-velvet-manicure-mink-cashmere

Bez obzira na kontroverzu oko kavijar manikure, potaknuti njenim velikim uspjehom, Ciaté za ovu jesen lansira novu 3D manikuru pod nazivom Velvet Manicure. Inspiraciju za ovaj izgled noktiju poput glatkog pliša našli su u modnim revijama McQueena, Balmaina i Guccija za jesen/zimu 2012.

ciate-velvet-manicure-berry-poncho

Ciate set za velvet manikuru sadrži lak, usitnjeni pliš i malu crnu četkicu za njegovu aplikaciju. Setovi su izašli u samo 3 nijanse: Berry Poncho (tamno ljubičasta), Blue Suede (tamno plava) i Mink Cashmere (svijetlo siva). Završni izgled manikure ostavlja jak utisak, mat nokte i sigurno ćete čuti pitanje 'Mogu li dotaknuti tvoje nokte?'.

 

 

Tags: nokti, manikura

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Neke nove manikure