Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nesavršeno savršeni: Illamasqua I'Mperfection

illamasqua-imperfection

Illamasqua, britanski brend underground izričaja ne prestaje iznenađivati. Ovaj put se poigrala riječima. Novu proljetnu kolekciju je nazvala I'Mperfection.

'Imperfection' ili 'I'm perfection', ovisi o tome kako interpretirate. Illamasqua kaže da je I'Mperfection poziv da pokažete svijetu što vas čini savršeno nesavršenima. Drugim riječima, naglasite sve što drugi očekuju da sakrijete i ponosno slavite vlastite nesavršenosti.

Alex Box, kreativna direktorica Illamasque je izjavila o kolekciji: 'Takozvane nesavršenosti čine nas jedinstvenima. Ljepota je u razlikama, nesavršenost je naša ljepota.'

Zato otkrijte pjege, naglasite svoju iskonsku ljepotu i pokažite madeže i budite ponosni na svoje ožiljke.

Proljetna Illamasquina kolekcija I'Mperfection sastoji se od proizvoda iz ograničene serije i onih koji će ostati u stalnoj prodaji.

illamasqua-imperfection

LIMITIRANA EDICIJA

PJEGAVI LAKOVI ZA NOKTE

Inspirirani krhkoću i ljepotom nepravilno raspoređenih pjegica na prepeličjim jajima Illamasqua lansira novu, neobičnu ediciju nagrađivane formule lakova za nokte:. Lakovi dolaze u nijansama: freckle (pjegava nježna neutralna boja), fragile (pjegava nježna plava boja), mottle (pjegava nježna zelena boja), scarce (pjegava nježna roza boja) i speckle (pjegava nježna ljubičasta boja). Cijena pjegavih lakova je 145 kuna.

DUO RUMENILA U KAMENU

Duo rumenilo u kamenu sadrži dvije intenzivne nijanse namjenjene osvježavanju i naglašavanju crta lica. Dolaze u luksuznoj kutijici s ugrađenim ogledalom. Boje u ograničenoj seriji: Duo katie & ambition (nježna bombon roza / neutralni shimmer), Duo lover & hussy (nježna boja marelice / bombon ružičasta) i beg & bronzerella (prljavo roza / bakreno brončana). Cijena duo rumenila je 260 kuna.

illamasqua-imperfection

NOVI PROIZVODI

Svake godine Illamasqua u svojoj kolekciji izbaci i bar jedan 'statement' proizvod. Obično to bude neobična boja na usnama, a ovaj put Illamasua je izabrala boju sezonu – zelenu.

INTENZIVNO SJAJILO ZA USNE

Dugotrajno sjajilo za usne koje se slaže sa svim bojama ruža i pruža iznenađujući sjaj. Illamasquin 'statement' proizvod dolazi u zelenoj boji trave (nijansa shoot), a cijena mu je 140 kuna.

UNIVERZALNI KIST ZA LICE

Inovativni kist za lice koji je specifičnog oblika te definira i naglašava jagodice izdužujući pri tom oblik lica. Njime se istodobno može raditi konturiranje i nanošenje rumenila. Cijena kista je 250 kuna.

RUŽ ZA USNE

Nova nijansa visoko pigmentiranog, dugotrajan mat ruža za usne je immodest (žarko ružičasta), a cijena mu je 160 kuna.

TUŠ ZA OČI

Posebno precizan vrh tuša omogućuje definirano nanošenje boje. Dugotrajan i otporan na vodu savršen je za korištenje na bilo kojem dijelu lica ili tijela kako bi do izražaja došla jaka strana pojedinca. Može ga se koristiti i kao olovku za nokte uz jednostavno dodavanje Illamasqua završnog laka za nokte. Dolazi u boji  abyss (sjajno crna), a cijena mu je 170 kuna.

Pjegavi lakovi Illamasqua kolekcije I'Mperfection su dostupni u prodaji od 31. siječnja 2013., dok će ostali dijelovi kolekcije u prodaji biti dostupni od 15. ožujka 2013.

Tags: proljeće, illamasqua

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Nesavršeno savršeni: Illamasqua I'Mperfection