Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nevjerovatne boje i dugotrajnost: Givenchy Ombre Couture sjenila

givenchy-ombre-couture

Ombre Couture, nova je generacija kremastih sjenila iz Givenchya koja su ujedno i primer i sjenilo i tuš za oči.

Kreativni direktor Givenchy make-upa, Nicolas Degennes, pojasnio je ideju koja stoji iza ovih sjenila: 'Želio sam stvoriti niz visokokvalitetnih boja sjenila s kojima će biti lako raditi kao sa svjetlom ili tekućinom'. Misija je ostvarena sa zbirkom od devet sjenila sa raskošnom teksturom.

givenchy-ombre-couture

Givenchy Ombre Couture sjenila su jedinstvena zbog svoje kremaste teksture koja intuitivno prianja uz kožu u jednom potezu. Jedinstvena sjenila vodootporna su i dugotrajna, izdrže čak 16 sati, a dolaze u 9 elegantnih, modernih nijansi – Blanc Satin, Beige Mousseline, Rose Dentelle, Bleu Soie, Taupe Velours, Kaki Brocart, Gris Organza, Prune Taffetas i Brun Cachemire, od koji je Blanc Satin tkz. Top Coat – satensko svjetlucava.

givenchy-ombre-couture

Nova Givenchy sjenila imaju kremastu teksturu koja se na kapcima pretvara u prah izuzetne trajnosti i vodootpornosti. Carnauba vosak dobiven iz brazilskih palmi daje prirodni sjaj i silicijeve perle eliminiraju nakupljanje na kapcima. Elegantne se nijanse mogu slojevito nadograđivati ili miješati te stvoriti svoju ​​vlastitu, jedinstvenu boju.

Svako od ovih sjenila se može koristiti i kao baza, odnosno podloga za sve druge vrste sjenila kojima onda produžuju trajnost.

givenchy-ombre-couture

Givenchy Ombre Couture sjenila možete nanositi ili prstima ili kistom/aplikatorom. Ako koristite tanki kist za tuš, onda ih možete koristiti i kao eyeliner. Nijansu Blanc Satin možete nanositi kao završni sloj bilo kojeg drugog sjenila kako bi postigli satenski sjaj na kapcima. Nakon upotrebe treba dobro zatvoriti poklopac kako bi se spriječilo sušenje.

Preporučena maloprodajna cijena Givenchy Ombre Couture sjenila je 171 kunu.

 

Tags: givenchy, sjenila

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Nevjerovatne boje i dugotrajnost: Givenchy Ombre Couture sjenila