Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nevjerovatne boje i inovativne teksture: Illamasqua Paranormal

illamasqua-paranormal

Nova Illamasqua kolekcija pod nazivom Paranormal od kraja idućeg tjedna bit će dostupna i u Hrvatskoj.

Sam koncept kolekcije govori nam o doživljaju paralelne stvarnosti te poziva na aktivaciju svih osjetila. Karakteristika nove kolekcije su neočekivane teksture i nove formule.

Alex Box, kreativna direktorica Illamasque je izjavila prilikom lansiranja kolekcije: 'Paranormal kolekcija inspirirana je neobuzdanom kinetičkom energijom, spektralnom svjetlosti i transcendentalnom emocionalnom snagom. Onime što ne možemo objasniti, onime što možemo samo osjećati. Vrata percepcija su otvorena.'

illamasqua-paranormal

David Horne, direktor razvoja proizvoda je dao najbolji opis kolekcije. Rekao je da Paranormal predstavlja smisao drugačije te da je osjećaj izražavanja putem tekstura i boja koje pomiču ono što je očekivano i normalno u drugu dimenziju, paranormalni dio naše izražajnosti i duhovnosti.

illamasqua-paranormal

Kolekcija je prepuna noviteta – od UV lakova za nokte, preko palete sa kremasto-praškastom inovativnom teksturom te novim proizvodima poput Hydra Veila, primera za hidrataciju ili gel-tuša za savršenu crtu na očima.

illamasqua-paranormal-uv-glo-polish

Paranormal UV lak za nokte

Prenesite svoje prihvaćanje paranormalnog nošenjem ovih nadnaravnih lakova za nokte. Tri nove nijanse i završni lak ne samo da nude živopisnu eksploziju boja u normalnom svijetu, nego i svijetle pod UV svjetlom, otkrivajući alternative i paranormalni učinak nepoznat golom oku. Dolaze u limitiranoj ediciji te tri nijanse Omen (žarko zeleni), Ouija (žarko rozi), Séance (žarko ljubičasti) i prozirni Geist koji se može staviti na bilo kakav drugi lak. Cijena lakova je 145 kuna.

illamasqua-paranormal

Paranormal Paleta

Neočekivana tekstura sjenila iz ove palete čine je neizostavnom ovog proljeća. Jedinstvena formula četiri vodootporna sjenila pruža svilenkastu teksturu uz meke i živopisne čestice za jednostavnu primjenu i miješanje. Sjenila sadrže sferični i fini silikon koji osigurava jednostavnost njihove upotrebe i dugotrajno nošenje. Boje u paleti su Paranormal (živopisna boja višnje), Aura (topla boja bakra), Possession (hladna zelena) i Trance (nježno ljubičasta), a cijena joj je 340 kuna.

illamasqua-hydra-veil

Hydra Veil

Hidratantni serum sa funkcijom primera Hydra Veil predstavlja preparativnu njegu kao hidratantnu bazu za optimizaciju make-upa. Hydra Veil tekstura samonivelirajućeg futurističkog gela dokazuje kako nije sve kao što se isprva čini. Cijena mu je 270 kuna.

illamasqua-paranormal-summer-2013-lipsticks

Ruž za usne

U međugalaktičkim shemama boja, nove nijanse Illamasqua ruža su drsko ljubičaste. Pružajući intenzivnu mat pokrivenost, dizajnirani su kako bi slavili konotaciju ljubičaste boje u parapsihologiji, simbolu intuicije i psihičkih aktivnosti. Dvije su nijanse u kolekciji – Posture (hladno svijetloljubičasta) i ESP (jarko ljubičasta), a cijena im je 160 kuna.

Gel tuš

Novi Gel tuš must have je u svakoj kozmetičkoj torbici. Tuš u gelu posjeduje fluidnost tekućeg tuša s jednostavnošću gela. Glatka, bogata i dugotrajna vodootporna formula jamči da će tekstura ostati na svome mjestu cijelog dana i noći. Cijena mu je 180 kuna, a dolazi u crnoj nijansi Infinity.

Gleam krema Supernatural

Lagani kompaktan highlighter s formulacijom zlatnog preljeva podiže, naglašava i stvara aureolu izuzetne svjetlosti gdje god se nanese. Dolazi u boji Supernatural (toploj boji bronce), a cijena mu je 180 kuna.

Tags: illamasqua, paranormal

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Nevjerovatne boje i inovativne teksture: Illamasqua Paranormal