Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nježno i najnježnije: MAC Lightness of Being kolekcija

mac-lightness-of-being

Jedna od karakteristika MAC kozmetike su limitirane kolekcije. Kod nas je odnedavna dostupna kolekcija Lightness of Being.

MAC Lightness of Being kolekcija inspirirana je lakoćom postojanja i maštom. Poziva na oslobađanje od tamnih tonova i na istraživanje blijedih, laganijih kao što su boja lavande, nježno zelena, biserna boja šampanjca. Poetične nijanse donose vitalnost zimskom dobu te slobodno i hirovito plešu po licu.

mac-lightness-of-being

Lagani svjetlucavi prah dodatno naglašava oči i obraze, zajedno s lagano zlaćanim tonovima koji su jedva primjetni. Oči i obrazi neka se okupaju prozračnim pastelnim nijansama, a usne neka budu orošene ružičastom. Nokte obavijte blagom nijansom bež i lavande. To su boje moderna duha.

mac-lightness-of-being

U kolekciji se nalazi olovka za oči u Taupe i Slate nijansana (129 kn), Mineralize skinfinish u nijansama Lightscapade i Perfect topping (242 kn), Mineralize blush Uplifting i Please yourself (206 kn), lakovi u nijansama Lightness of being i Modern movement (81 kn) te kist za lice Duo Fibre (402 kn).

Tags: make-up

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Nježno i najnježnije: MAC Lightness of Being kolekcija