Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nova Diorova Diorshow maskara

Danas, 31. siječnja, diljem se svijeta očekuje puštanje u prodaju nove Diorove maskare Diorshow New Look u sklopu nove kolecije prigodno nazvane New Look koja obuhvaća još i četiri palete sjenila. Zaintrigirala nas je ova maskara s obzirom na uspjehe Diorshow prethodnice.

Diorshow New Look maskara ima inovativnu gumenu četkicu nazvanu Nano-Brush. Ta nano četkica je izuzetno mala, izrađena od gume, ali ima plastične elastične zupce koji omogućavaju idealno češljanje trepavica i zbog svoje mikro veličine obuhvaćaju čak i najsitnije trepavice. No to nije sve jer sama formula maskare je obogaćena serumom na bazi matične mliječi koji stimulira rast i obnavlja trepavice. Redovitom upotrebom ove maskare, trepavice postaju bujnije što čini oči većima i zamjetnima. Osim toga zadržane su i stare značajke prethodne Diorshow maskare, a to je intenzivan volumen, maksimalno produžavanje i uvijanje trepavica. Diorshow New Look maskara dolazi u 3 nijanse: New Look Black (intenzivno crna), New Look Blue (intenzivno plava) i New Look Brown (smeđa).

Zaštitno lice reklame za Diorshow New Look maskaru je glumica Natalie Portman. Najave puno obećavaju i željno očekujemo da ova maskara dođe i u asortimane naših parfumerija.

Preporučena maloprodajna cijena maskare je 248 kn.

Tags: make-up, maskara, makeup, dior, diorshow

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Nova Diorova Diorshow maskara