Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

NOVA INOVATIVNA MASKARA: GIVENCHY DEMESURE AUDACIOUS LASHES

Napisala: Mirela Vrbanc

Ako ste i vi jedna od žena u stalnoj potrazi za novom i boljom maskarom od prethodne, onom koja će istaknuti vaše oči i trepavice na željeni način, sigurno će vas razveseliti ove vijesti. Givenchy uskoro lansira liniju inovativnih fantastičnih maskara koja nosi ime Givenchy Demesure Audacious Lashes.

Kao promotorica ove nove maskare izabrana je jedna od najljepših holivudskih glumica posebno plavih očiju Liv Tyler. Kreator maskare je Givenchyev umjetnički direktor Nicolas Degennes koji je ponovno osmislio potpuno inovativnu trodimenzionalnu četkicu.

 

Donji dio aplikatora maskare se sastoji od 16 navoja koji služe za intenzivno nanošenje maskare na donji dio trepavica, što bliže kapku te na vrhu aplikatora je uobičajeni nastavak kojim se naneseni depozit ravnomjerno raspoređuje po svakoj trepavici. Rezultat su naglašene uvijene trepavice izuzetno velikog volumena. Maskara je izrađena na bazi hijaluronske kiseline čija formula daje volumen i dugotrajnu uvijenost trepavica, a razvoj formule je trajao dvije godine. Ova inovativna maskara dolazi u dvije serijske nijanse Audacious Black i Audacious Brown te u limited edition nijansi Audacious Green.

Jedno je sigurno, Givenchy Demesure Audacious Lashes će zahtijevati dosta prakse i vještine pri nanošenju, ali voluminozni efekt će biti zadivljujući. Moje trepavice se već vesele, a vaše?

 

 

 

Tags: make-up, givenchy, maskara, makeup

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up NOVA INOVATIVNA MASKARA: GIVENCHY DEMESURE AUDACIOUS LASHES