Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nova, inovativna maskara za definiranje trepavica iz Clarinsa

Clarins nam je krajem ove godine predstavio novu, inovativnu maskara sa duplom četkicom – dvije vrste četkica za nanošenje maskare ujedinjene u jednu. Instant Definition maskara omogućava nam spektakularan široki kut trepavica.

Uz pomoć nove tehnologije stvorena je dupla četkica inspirirana klasičnim načinom nanošenja maskare. Zbog specifičnog oblika četkica nudi efekt 2 u 1. Najlonska vlakna osiguravaju spektakularan volumen, a donji dio četkice od elastomera definira trepavice i dopire do trepavica u kutovima oka koje su, inače, teško dostupne. Kremastom teksturom obećava dugotrajan učinak te obnavlje i ojačava trepavice. Formula tekstura je jedinstveni kompleks baziran na mineralima i algama koji trepavicama pruža zaštitu, obnovu te ih jača. Glycoproteini u formuli pomaže oslabljenim trepavicama te im daje volumen i sjaj.

Nanosi se jednostavno u dva poteza. Prvo se velikim dijelom četkice od najlonskih vlakana nanosi od korjena do vrha trepavica, a potom sa vrhom četkice odvaja i definira svaka, čak i najkraća, trepavica posebno.
Dostupna je u pakiranju od 7 ml u tri boje, crnoj (01 Intense Black), smeđoj (02 Intense Brown) i plavoj (02 Intense Blue) po cijeni od 198 kn.

Tags: make-up, maskara, makeup, clarins

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Nova, inovativna maskara za definiranje trepavica iz Clarinsa