Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nova priča o usnama i bojama: Shiseido Perfect Rouge

shiseido-perfect-rouge

Priča o savršenom ružu seže duboko u japansku povjest. Shiseido njeguje umjetnost boja i preciznosti u dizajnu te nastoji pronaći savršenu boja i savršen izraz u širokoj paleti ruževa. Shiseidova strast za kombiniranjem umjetnosti, ljepote i znanosti savršeno je prikazana u Perfect Rouge kolekciji.

Ruž je proizvod koji mijenja izgled, ali i osjećaje. Jedan je od najstarijih make-up proizvoda.

shiseido-perfect-rouge

Uravnotežena između duge tradicije japanske preciznosti i elegancije, najnovijih trendova Tokya i naprednih znanstvenih inovacija Shiseido je stvorio inspirirajuću kolekciju savršenih ruževa – Perfect Rouge.

shiseido-perfect-rouge

Tokom 60-tih, 70-tih i 80-tih godina Shiseido konstantno uvodi inovacije u trendove i boje, a kada najnovije znanstvene inovacije služe umjetnosti ljepote, ono što vidite može inicijalno izgledati poznato, ali vam srce govori da je riječ o novitetu.

shiseido-perfect-rouge

Shiseido, zahvaljujući tradiciji pomicanja granica ljepote i izuzetnom znanju o koži, sposoban je ponuditi neuobičajene teksture koje su izrazito ugodne i bogate bojom, istovremeno pružajući sve koristi njege kože tako da se predivan ruž može pretvoriti u predivne usne.

shiseido-perfect-rouge

 

Perfect Rouge

Izmjenjeni Perfect Rouge novo je utjelovljenje savršenosti. Dolazi u 15 nijansi, novom neusporedivom teksturom i novim izvanrednim pakiranjem. Bogat tretman za usne nudi izuzetnu kremastu teksturu u samo jednom sloju i satima savršeno hidratizira usne.

Cijena novog Perfect Rouge ruža je 219 kuna.

 

Tags: rouge, shiseido, ruž

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Nova priča o usnama i bojama: Shiseido Perfect Rouge