Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nova vizija boja za oči: Lancôme Hypnôse palete sjenila

lancome-hypnose-palete

Lancôme je dokazao svoju ekspertizu na području make up-a za oči novim paletama sjenila Hypnôse. Palete dolaze u tri grupa i svaka od njih ima 4 kombinacije boja. 'Doll Eyes' su svježe i prirodne nijanse za široko otvorene oči poput lutke, 'Star Eyes' je chic i elegantna harmonija za sofisticirane oči i 'Drama Eyes' su intenzivne 'smoky' nijanse za spektakularne oči.

Od prirodnog do vamp izgleda, Hypnôse Palette nude i nove aplikatore, uz obilje nijansi i efekata (5 različitih po paleti) za beskonačno poigravanje bojama. Oči nikada nisu bili tako privlačne, a žene nikada nisu bile tako slobodne za oživjeti ljepotu očiju.

lancome-hypnose-palete

Sa četiri nijanse i imitacijom eyelinera, crna lakirana kutijica Hypnose Palette skriva sve što je potrebno kako bi udovoljila svim željama.

Hypnôse Palette ima novu ’mokru’ tehnologiju. Pigmenti sjenila su raspršeni u tekućini, a kad tekućina ispari, ostavlja iznimno koncentriranu boju na koži, prožetu bisernim pigmentima. Mokra tehnologija ne jamči samo ujednačenu teksturu, već također omogućuje da se biserni pigmenti ne mogu slomiti kao u nekim kompaktnim sjenilima. Pigmenti odražavaju puni potencijal boje. Rezultat je ultra blistav make-up sa savršenom pokrivenošću i postojanošću.

lancome-hypnose-palete-sjenila

Još jedna odlika mokre tehnologije je mogućnost da se sjenila mogu nanositi mokra ili suha. Ako se nanose suha, tekstura prekriva kapak eteričnim sjenilom za nježno obasjane oči, a mokrim nanošenjem tekstura postaje lagano kremasta, stvarajući na vjeđama osvježavajući, svilenkasti film za senzualne rezultate još dubljeg intenziteta i postojanosti.

Četiri nijanse i eyeliner sadržane u svakoj od dvanaest paleta su savršeno komplementarni. Na taj način ćete kreirati svoj savršeni izgled u pet iznimno jednostavnih koraka - čak i ako ste početnik u šminkanju! Svaka nijansa ima svoju specifičnu funkciju.

lancome-hypnose-palete

 

lancome-hypnose-palete

 

lancome-hypnose-palete

Svaka paleta potpisuje jedinstven look koji se ravnomjerno raspoređuje preko kapka. Highlighter se koristi za osvjetljavanje luka ispod obrva, eyeliner poboljšava i definira oblik oka. Tamnija nijansa se primjenjuje u pregibu i vanjskom kutu oka za kreiranje efekta ’mačje oči’, a svijetlija nijansa nanešena u unutarnji kut oka daje završni sjaj.

Neovisno jesu li mokre ili suhe, nijanse se mogu nanositi u više slojeva i time pojačavati intezitet boje. U samo nekoliko koraka, oči su preobražene, a rezultat besprijekoran.

Lancôme moto je pojednostaviti nanošenje make-upa osiguravajući pritom rezultate na profesionalnoj razini. Elegantno tanak Hypnôse Palette aplikatori su izuzetno precizni za nanošenje, dva puta duži od tradicionalnih aplikatora. Magnetizirani su u dodiru sa kutijicom te ih nikada ih nećete izgubiti ili ispustiti pri primjeni make-upa.

lancome-hypnose-palete

Strana aplikatora sa spužvicom omogućava da intezivirate nanos boje, ali također da dodate tračak svijetla u untrašnji kut oka. Njezina bogata pjena omogućuje bogato upijanje boje prije nego je nanesete preko gornjeg kapka. Fleksibilna špatulica omogućuje precizno uzimanje količine sjenila bez stvaranja grudica, neovisno da li se koriste mokra ili suha. Sa rubom špatulice možete uzeti tanku liniju boje koja omogućuje iscrtavanje tanke linije poput tuša uz sam rub gornjih trepavica sa iznimnom lakoćom. Četkica od prirodne dlake omogućava nježni nanos sjenila i prilagođavanje intenziteta boje, kao i oblikovanje luka obrve.

Hypnôse Doll Eyes Palettes: lagan, svjež make-up za širom otvorene oči

lancome-hypnose-palette-doll-eyes

Paleta nježnih i prirodnih nijansi, obasjanih svjetlom… Iznimno nosive boje otvaraju i osvjetljavaju oči, uključujući zvjezdanu liniju sive, puderasto roze i nježne smeđe boje u Fraîcheur Rosée paleti.

Hypnôse Star Eyes Palettes: iznimno sofisticirana za glamurozan pogled

lancome-hypnose-palette-star-eyes

Četiri 'Star Eyes' palete produžuju i naglašavaju oči - prava tajna glamura ikona sa crvenog tepiha. Oni stvaraju strukturirane kontraste sjena i svijetla zahvaljujući harmonijama boja kao što su Brun Adoré, selekcija ružičastih tonova s primjesom sive boje.

Hypnôse Drama Eyes Palette: spektakularno zatamnjene, jednostavno nezaboravne oči

lancome-hypnose-palette-drama-eyes

Tajna nedokučivo tajanstvenih oči - raspon hrabrih i smionih nijansi u intenzivnim harmonijama. Ultimativan i dramatičan make-up za oči, novi izgled je prožet vibrantnošću zahvaljujući električno plavoj harmoniji palete Bain de Minuit.

Crayon Miracle

Olovka Crayon Miracle je jednostavno neophodna za zajamčeni izgled protiv umora i širom otvorene, sjajne oči. Nanesite olovku uz donju liniju ruba trepavica. Biserni dodir bijele pojačava sjaj vaših očiju i otvara ih sve više. Znakovi umora nestaju u trenu.

Preporučene cijene Lancôme Hypnôse paleta sjenila su 422 kune, a Crayon Miracle olovke 151 kunu.

Tags: lancôme, oči, sjenilo

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Nova vizija boja za oči: Lancôme Hypnôse palete sjenila