Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Očaravajuće boje jeseni: Chanel Les Automnales

chanel-les-automnales-jesen-2015-

Jedno od najljepših godišnjih doba – jesen, očarava paletom svojih boja od najsvjetlijih do onih najizražajnijih. Inspirirani jesenskom paletom Chanel predstavlja novu jesensku make up kolekciju Les Automnales u očaravajućim bojama prirode koje nas trenutno okružuju.

chanel-les-automnales-jesen-2015-

Kruna kolekcije je ekskluzivna limitirana kreacija, paleta Entrelacs, koja se sastoji od pet sjenila u bojama jesenske prirode. Površina sjenila je reljefna sa stiliziranim motivom obojenog stakla iz cistercitskih samostana, za koje se smatra da su nadahnula Coco Chanel pri osmišljavanju njezina zaštitnog znaka, dvostrukog slova C. Tekstura sjenila je mat ili satenska, a nijanse se preljevaju od zlatno bež, srednje bež, brončane, tamno smeđe do roza bež . Cijena ove palete je 480 kn.

chanel-les-automnales-jesen-2015-

Za one koji više vole tradicionalna Chanelova sjenila tu je paleta Les 4 Ombres Tisse d` Automne s četiri sjenila toplih nijansi mahovine, cvijeta eukaliptusa, listova eukaliptusa i češera koje zajedno tvore pravi jesenski ugođaj na kapcima. U ovoj paleti su zastupljene sve teksture sjenila – mat, iridescent, metalik i saten. Cijena palete je 430 kn.

Ljubiteljicama Chanela već dobro poznata kolekcija mono sjenila Illusion D'Ombre je proširena s dva nova sjenila. Rouge-Gorge je zagasito narančasta nijansa ili boja hrđe sa suptilnim shimmerom, a Fleur de Pierre je tamno siva nijansa sa srebrnim shimmerom. Cijena Ilusion D'Ombre sjenila je 253 kn.

Vodootporne olovke za oči Stylo Yeux waterproof su intenzivne i dugotrajne, a dolaze u četiri nove nijanse. Feuilles je intenzivno khaki, Ardent je bakrena, Erable je starinski brončana s zlatnim efektom i Pomme de Pin je zagasito smeđa nijansa. Cijena vodootpornih olovaka je 206 kn.

chanel-les-automnales-jesen-2015-

Za ljubiteljice Chanel Joues Contraste rumenila stiže nova uzbudljiva nijansa Alezane u toplim tonovima smeđe rozog koje sadrži i sitne zlatne čestice. Ovakva kombinacija pigmenata će dati suptilni sjaj obrazima i ugrijati ten lica. Cijena rumenila je 337 kn.

chanel-les-automnales-jesen-2015-

Naravno ni svi oni koji vole Chanel ruževe neće biti zakinuti pa ljubitelji njihovih različitih tekstura mogu birati između RougeAllure u nijansi Pensive – nude roza nijansi te Rouge Allure Velvet u nijansi La Bouleversante – intenzivna mat  crvena. Za lakšu i sjajniju teksturu možete odabrati Rouge Coco Shine u čak dvije nijanse - Melancolie,  polutransparentnoj bakreno smeđoj i Temeraire,dubokoj narančasto crvenoj.  Cijena ruževa je 270 kn.

Usne možete naglasiti i novom nijansom Levres Scintillantes Chene Rouge, mješavinom smeđe i zagasito narančaste. Cijena sjajila je 228 kn.

I na kraju da bi upečatljivo zaokružili ovaj jesenski look, u kolekciji su tri sjajne nijanse laka za nokte - Ecorce Sanguine 671 duboka crvena s dodatkom ciglaste nijanse , Chataigne 669 čokoladno smeđa s dodatkom shimmera i Vert Obscur 679 misteriozna tamno zelena s primjesom plave. Cijena lakova je 198 kn. Ukoliko želite postići moderan mat satenski izgled laka za nokte,  možete koristiti Top Coat Velvet, a cijena mu je 206 kn.

Tags: make-up, chanel

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Očaravajuće boje jeseni: Chanel Les Automnales