Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Pariška inspiracija: Lancôme jesenska kolekcija

lancome-parisian-fall-2015

Još prošle godine Lancôme je započeo suradnju s Caroline de Maigret, modelom, miljenicom Karla Lagerfelda, muzičkom producenticom i spisateljicom, sveobuhvatno multitalentiranom ženom. Ova Lancômova pariška muza  je dobila otvorene ruke za dizajniranje njihove jesenske kozmetičke kolekcije. I kako se očekivalo obavila je to na odličan način.

Kolekcija je vrlo chic poput same ikone stila, s paletom nijansi za mnoga lica i prilika. Autorica kolekcije je svoju inspiraciju pronašla u jesenskim bojama Pariza, koje i sama obožava, ali je odlučila sve što voli predstaviti u jednoj paleti proizvoda.

lancome-parisian-fall-2015

Tako je apsolutna zvijezda ove kolekcije Mes Incontournables de Parisienne – multitasking paleta koja izgleda poput male ženske torbice, a u njoj je sav make up koji ženi treba bilo za poslovne prilike, večernji izlazak ili jednostavno da bi se osjećala sexy. Ovaj uistinu jedinstven primjerak je obložen kožom i ukrašen srebrnom kopčom te izgleda vrlo elegantno, prigodno za nošenje u ruci, a unutrašnjost osim make-upa skriva i veliko ogledalo. Tu su 4 sjenila – mat roza, svjetlucajuća brončana , intenzivno smeđa i topla smeđe siva nijansa, kako bi se postigao vrlo prirodan izgled oka. Paleta također sadrži jedan iluminator vrlo svijetle roza nijanse te čak 3 sjenila za obrve koja će se prilagoditi nijansi vaših obrva i kose. Ova sjenila za obrve je također moguće koristiti i na kapcima.Cijeli izgled se zaokružuje rumenilom prirodne roza nijanse koje je kremasto formulirano tako da se može i prstima nanijeti na obraze. U paleti su također i dva kista – jedan za sjenila, a drugi za obrve ili eyeliner. Ova multitasking paleta se prodaje po cijeni od 627 kn.

lancome-parisian-fall-2015

lancome-parisian-fall-2015

U jesenskoj kolekciji nam dolaze i 3 dugotrajna vodotporna sjenila Hypnose Dazzling u tipično jesenskim nijansama – Brun Acoustique 165 topla smeđa, Brun Cabas 205 terakota te Brun Biblioteque 305 sivo smeđa. Cijena ovih sjenila je 205 kn.

Olovka za oči Crayon Kohl dolazi u izuzetno zanimljivoj smeđe crvenoj nijansi ( 12 Chocolat Chaud), a prodajna cijena je 162 kn.

lancome-parisian-fall-2015

Čak tri laka za nokte Vernis in Love u predivnom raskošnom koloritu – 193 Rouge Bistrot boja hrđe, 383 Gris sur les Toits vinska crvena, 468 Cuir de Nuit topla smeđa, možete kupiti po cijeni od 125 kn.

Tags: lancôme

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Pariška inspiracija: Lancôme jesenska kolekcija