Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Popravite i korigirajte sve: Dior Fix It

dior-fix-it

Dior na svojoj svakoj reviji i na svakom snimanju koristi jedan proizvod - Fix It. Kako mu sama riječ kaže, Fix It popravlja sve!

Inspiriran tehnikama profesionalnih make-up umjetnika, Fix It je vrlo brzo zaouzeo mjestu na tronu proizvoda koji trebaju svakome - univerzalni je proizvod za instant rješenja i ciljane popravke sposoban za poboljšanje i tena i očiju i usana.

dior-fix-it

Fix It je prvi Diorov profesionalni, višenamjenski korektor za sve tri zone lica - ten, oči i usne. U Dioru koriste naziv Skin Perfector koji čini kožu savršenom. Tajna Fix It-a je u dvostukoj teksturi koja omogućuje prikriti nesavršenosti. Središte korektora obogaćeno je puderom mekog fokusa koji pomaže poboljšati teksturu kože i prikriti nepravilnosti za trenutnu transformaciju tena. Oko središta je korektor s formulom koja ima visoku pokrivnost koja neprimjetno prekriva vidljive nepravilnosti kao što su tamne pigmentacije, mrlje i lagano crvenilo.

dior-fix-it

Dior Fix It ima tri načina primjene. On korigira mrlje i lagano crvenilo, popunjava linije i oplemenjuje teksturu kože za besprijekorni ten. Također revitalizira oči i okoloočno područje, sakriva i tamne podočnjake te ujedno omekšava borice oko očiju. Usne čini idealnima jer zaglađuje bore i neutralizira prirodnu boju usana, spriječava ruž da se razlijeva van linija usana produžujući mu trajnost.

Fix It je dostupan u dvije nijanse koje se prilagođavaju svim podtonovima kože, a cijena mu je 258 kuna.

Tags: korektor, dior

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Popravite i korigirajte sve: Dior Fix It