Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Postignite ten svojih snova: Shiseido Synchro Skin Lasting tekući puder SPF 20

shiseido-synchro-skin-foundation

Shiseido je nedavno predstavio svoje najnovije dostignuće na području make-upa - novi puder Synchro Skin Lasting tekući puder SPF 20 koji omogućuje svakom pojedinom tipu kože da otkrije svoj ​​krajnji potencijal i ljepotu.

 

shiseido-synchro-skin-foundation

Kako i sam naziv pudera govori Synchro Skin Lasting tekući puder se savršeno sinkronizira s kožom i to ne samo s tonom kože, već i sa stanjem kože te istodobno je nadopuna svakoj dnevnoj rutini njege. Shiseido je, u biti, zamislio podlogu koja će izgledati drugačije na svakom licu, prilagoditi se svakom tonu kože i prepoznati kožna stanja te na taj način uskladiti make-up s kožom pojedine žene ističući njenu ljepotu, a ne pokrivajući nedostatke. Bez obzira na vrstu i boju kože, Shiseido je novim tekućim puderom pomogao ženama da postignu ten svojih snova.

 

shiseido-synchro-skin-foundation

Synchro Skin Lasting tekući puder, osim izvrsnog prilagođavanja svakom tenu i svakom podtonu kože, odlikuje i dugotrajnost. Održava bistrinu kože, a sprječava sjaj, nakupljanje pudera u poricama i borama i ne blijedi tijekom cijelog dana. Inovativna formula ima srednju pokrivnost, ali se može nadograđivati za jaču pokrivnost te mat, prirodni finiš s jedinstvenim prozračnim i svilenkastim osjećajem na koži. Osim zaštitnog faktora 20, puder je formuliran s tehnologijom koja stvara dinamično usklađivanje sa stanjem kože. Ekstrakt timijana pomaže spriječavati štetu nanijeti oksidacijom, a ekstrakt rogača spriječava hrapavost kože. Mikro-fit polimeri drže pod kontrolom sebum i znojenje, a dodani su mu još i upijajući agensi koji dodatno drže pod kontrolom masnu i mješovitu kožu. Zato make-up izgleda izvrsno i svježe čak i nakon 8 sati nošenja.

shiseido-synchro-skin-foundation

Novi Shiseido Synchro Skin Lasting tekući puder sa SPF 20 dolazi u tri kategorije i 12 nijansi. Shiseido je ovaj put napustio svoje dosadašnje nazivanje nijansi slovima i brojkama te upotrijebio jednostavnije nazive nijansi. Za kožu rozog podtona su Rose 1 (B00), Rose 2 (B20), Rose 3 (B40), Rose 4 (B60), za kožu neutralnog podtona Neutral 1 (I00), Neutral 2 (I20), Neutral 3 (I40), Neutral 4 (I60), a za kožu žutog podtona Golden 1 (O00), Golden 2 (O20), Golden 3 (O40) i Golden 4 (O60).

Cijena novog Shiseido Synchro Skin Lasting tekućeg pudera SPF 20 je 396 kuna.

Tags: koji, puder, novi, svoj, shiseido, skin, tekući, svakom, omogućuje, tipu, pojedinom, lasting, synchro, spf 20, potencijal

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Postignite ten svojih snova: Shiseido Synchro Skin Lasting tekući puder SPF 20