Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Potpuno prekrivanje sa visokim zaštitnim faktorom: Estée Lauder Double Wear Light Stay in Place korektor SPF35

estee-lauder-double-wear-stay-in-place-concealer

Za sve one koji žele potpuno prekrivanje sa visokim zaštitnim faktorom trebate probati Estée Lauder Double wear stay-in-place high cover korektor SPF35.

Kremaste strukture, prekriva sve nepravilnosti kože od tamnih podočnjaka, prištića,  hiperpgmentacije, ožiljaka pa čak i tetovaža. Dolazi u praktičnom pakiranju - u tamnoplavoj okrugloj kutijici s ogledalom.

Ako su vaš problem tami podočnjaci, izaberite nijansu svjetliju od vašeg tekućeg pudera dok za prekrivanje natečenosti odaberite nijansu tamnijeg korektora. Za ujednačavanje tena i sitnih nepravilnosti na koži, koristite korektor iste nijanse kao vaša koža. Jedinstvena je kombinacija pudera i korektora te je postojan tokom cijelog radnog dana, do čak 12 sati. Jojoba u sastavu pruža koži osjećaj ugode tokom cijelog dana a sadrži i antioksidante vitamine C i E te visoki zaštitni faktor SPF35.

Pri nanošenju se prvo nanosi krema za područje oko očiju kako bi to područje dodatno hidratizirali, a potom korektor, idealno bi bilo prstima. Ne zahtjeva nanošenje pudera u prahu za dodatno fiksiranje. Korektor je bez mirisa, vodootporan, oftamološki i dermatološki ispitan i za sve tipove kože a dolazi u 3 nijanse - 1C (light), 2C (light/medium) te 3C (cool).

Dostupan je u svim Mueller i Douglas parfumerijama po cijeni od 239 kuna (3 g).

Tags: estée, lauder, korektor

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Potpuno prekrivanje sa visokim zaštitnim faktorom: Estée Lauder Double Wear Light Stay in Place korektor SPF35