Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Predivan sklad boja na obrazima i usnama: YSL Baby Doll Kiss&Blush

ysl-babydoll-kiss-and-blush

Yves Saint Laurent predstavlja posve novu igru bojama i revolucija u proizvodima za ljepotu - obrazi i usne šminkaju se jednim proizvodom. YSL Baby Doll Kiss&Blush je 2-u-1 proizvod – rumenilo i ruž.

ysl-babydoll-kiss-and-blush

YSL Baby Doll Kiss&Blush predstavlja inovativnu strukturu formule, rezultat spajanja dviju tehnologija - podloge i ruža. Prozračna formula kombinira iznimno senzualni kompleks difuzije boja s mješavinom pigmenata koji su savršeno prilagođeni za nanošenje na usne i obraze.

Kiss&Blush svojom prozračnom teksturom objedinjuje svojstva ruža i rumenila; nakon nanošenja usne i obraze obavija baršunasto nježnim velom koji ih matira i obasjava svjetlošću.

Njegova posebna struktura omogućuje lako nanošenje i jednoliko širenje svjetlosti –istovremeno matira i osvjetljava obraze i usne. Ovaj visoko koncentrirani gel stvara iznimno opipljivu, a opet laganu baršunastu teksturu intenzivnih boja, koja licu daje svjež i zanimljiv izgled.

Ulja i balansirajući puderi doprinose osjećaju ugode i dugotrajnosti teksture koja se lagano nanosi na usne i obraze. Boja traje dugo, a lice ostaje matirano i sjaji zdravim sjajem.

Čisti pigmenti pojačani bisernim česticama u nježnoj ružičastoj nijansi naglašavaju zdravi sjaj lica, obavijajući ga poput najfinijeg satena u neodoljive, vibrantne boje.

Visoku učinkovitost formule prati jedinstven, multifunkcionalni aplikator. U sredini se nalazi aplikator Hidden Pearl, s pomičnom kuglicom koja suptilno, a istovremeno brzo i precizno dodiruje usne i obraze. Izrazito mekani, savršeno dizajnirani vršak klizi usnama i uokviruje ih u preciznom, brzom i jednostavnom potezu. Okrugli središnji dio na obrazima ostavlja lagani, savršeno naneseni sloj koji se može pojačati dodatnim potezima za bolje prekrivanje i jači intenzitet boja.

ysl-babydoll-kiss-and-blush

Kiss&Blush dostupan je u 12 prozračnih boja kombiniranih u četiri grupe. Harmonija boja na obrazima i usnama kreirana na temelju kultnog Yves Saint Laurentovog sjenila s četiri nijanse.

ysl-babydoll-kiss-and-blush

Saucy Baby Doll sadrži Tri svježe, upečatljive ružičaste - Nº1 FUCHSIA DESINVOLTE, Nº2 ROSE INSOLENT i Nº3 ROSE FRIVOLE.

Liberated Baby Doll ima tri zavodljive nijanse - ružičasta, ljubičasta i koraljna Nº7 CORAIL AFFRANCHI, Nº8 PINK HEDONISTE i Nº9 ROSE EPICURIEN.

Sexy Baby Doll su dvije dijabolično crvene i vatreno narančasta Nº4 ORANGE FOUGUEUX, Nº5 ROUGE EFFRONTEE i Nº6 ROUGE LIBERTINE.

Sassy baby Doll tri su iznimno senzualne smeđe i nude nijanse Nº10 NUDE INSOLENT, Nº11 PRUNE IMPERTIENTE i Nº12 MOCA GARÇONNE.

Preporučena maloprodajna cijena je 298 kuna.

 

Tags: rumenilo, usne, ruž, obrazi, kiss&blush

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Predivan sklad boja na obrazima i usnama: YSL Baby Doll Kiss&Blush