Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Prekrasno šarenilo: Depend lakovi za nokte

depend-mini-lakovi-spring

 

U Kozmo je došao najprodavaniji švedski brend Depend. Prekrasno šarenilo i neodoljive ljetne boje lakova za nokte od prošlog tjedna možete naći na policama u Kozmu.

Depend je specijaliziran za njegu noktiju, lakove za nokte, umjetne nokte, umjetne trepavice i proizvode za oblikovanje obrva.

depend-mini-lakovi-spring

Najprodavaniji kozmetički brend Depend u Švedskoj postoji još od 1952. godine, a svoju je ponudu proširio na čak 30 zemalja. Lakovi su visoke kvalitete, ne oštećuju nokte nego ih svojim jedinstvenim sastavom dodatno njeguju. Dostupni su u više od 50 prekrasnih trendi nijansi između kojih se vrlo teško odlučiti samo za jednu. Žuta podsjeća na ljeto koje stiže, crvena će naglasiti ženstvenost, ružičasta će šarmirati zaigranošću, dok će crna očarati tajnovitošću.

Noviteti poznate švedske kozmetike bez sumnje će razveseliti ljubiteljice intenzivnih i šarenih boja, a u raskošnoj ponudi svaka će Kozmo djevojka bez sumnje pronaći idealnu boju za sebe. Cijene lakova se kreću od 13 do 25 kuna, ovisno o vrsti laka za nokte.

Tags: boje, nokte, policama, prošlog, ljetne, brend, lakova, false, x-none, prekrasno, šarenilo, neodoljive, švedski, depend, kozmu

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Prekrasno šarenilo: Depend lakovi za nokte