Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Prirodna, blistava koža u trenu: Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector

clinique-cc-cream

Clinique zna da je prirodna, blistava kože slika zdravlja, a njihovi dermatolozi potvrđuju da se ton kože može promijeniti i kožu učiniti drukčijom. To potvrđuju i lansiranjem CC kreme u Hrvatskoj - Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector.

Koži treba pomoć kako bi izgledala svježe, a danas svaka žena želi multifunkcionalan proizvod koji se lako prilagođava užurbanom stilu života. Koža nam u svakom trenutku treba izgledati najbolje.

clinique-cc-cream

Nova, lagana formulu Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protectora trenutno stvara prirodnu, blistavu kožu. Ujednačuje prirodnu blistavost dok je koža hidratizirana i zaštićena. Uistinu, klinička testiranja su dokazala da Cliniqueova nova CC krema trenutno i dugotrajno hidratizira dok istovremeno obnavlja prirodnu blistavost kože. Clinique CC krema ispravlja ton kože, hidratizira, štiti i čini ju savršenom.

clinique-cc-cream

Skraćenica CC dolazi od 'colour correcting' (ispravljanje tona kože) čiju su tehnologiju usavršili Cliniqueovi znanstvanici, a koja upija svjetlost u cilju postizanja blistavosti i zdravog izgleda kože. Optičke čestice multidimenzionalno raspršuju svjetlost kako bi neutralizirao izgled kože. Siva, pepeljasta koža postaje blistavija i svjetlija, žuta umorna koža pretvara se u sjajnu kožu boje breskve, a crven ton kože je neutraliziran. Nesavršenosti kože su trenutno ispravljene, a koža izgleda svježe i blistavo.

Sadrži  i hijaluronsku kiselinu koja trenutno osvježava, hidratizira i zadržava vlažnost kože, dok sastojci poput trahaloze i sorbitola štite kožu od promjena vlažnosti u atmosferi. Koža je trenutno i dugotrajno hidratizirana s osjećajem ugode cijeli dan.

clinique-cc-cream

Formula sadrži UVA i UVB zaštitu koji pomažu spriječiti vidljive znakove starenja kože i ključne antioksidanse poput Vitamina E, ružmarina, nordihydroguaiaretic kiselinu koja ispravlja oštećenja od UVA/UVB zraka te asorbyl-tocopheryl maleate koji štiti od vanjskih štetnih utjecaja i održava kožu zdravom.

Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector dolazi u 3 nijanse, daje srednje prekrivanje, a kože će tijekom dana izgledati prirodno i blistavo. Boja ostaje postojana cijeli dan. Može se nositi samostalno ili ispod pudera kao primer. Namijenjeno svim tipovima kože, bez ulja je i ne izaziva pojavu akni. Za azijsko tržište verzija Clinique CC kreme se zove Moisture Surge CC SPF 30, a za ostali dio svijeta Superdefense CC SPF 30 Colour Correcting Skin Protector. Dolazi u tri nijanse u tubici od 40 ml, a cijena joj je 271 kunu.

Detaljnije o CC kremama možete pročitati u ovom članku --> link

Tags: koža, clinique, correcting

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Prirodna, blistava koža u trenu: Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector