Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Proljetni blistavi ten: Chanel Perfection Lumière Velvet puder i rumenila

chanel-perfection-lumiere-velvet

Ovog proljeća Chanel je lansirao novi puder - Perfection Lumière Velvet, a i dodatne dvije nijanse rumenila u ograničenom izdanju.

 

chanel-vivacite-canaille

Joues Contraste rumenila su obogaćena sa još dvije nijanse – vibratnom fuksijom 88 Vivacité i toplom bakrenastom 89 Canaille. Joues Contraste 88 Vivacité je boja fukcije s mat finišem, a 89 Canaille je šimerasto naračančasto-bakrena nijansa. Cijena Joues Contraste je 330 kuna.

chanel-perfection-lumiere-velvet

Chanel Perfection Lumière Velvet puder

Chanel Perfection Lumière Velvet puder nova je Chanelova podloga koja se istiće teksturom i korketivnim svojstvima. Zaglađuje i izjednačava ten s baršunastim mat finišem. Jako lagane teksture, nema osjećaja težine na koži i gotovo je neprimjetan, ali s vidljivim rezultatima – ten izgleda besprijekorno, svi nedostaci na licu su smanjeni, a tekstura kože poboljšana.

chanel-perfection-lumiere-velvet

Tekstura Perfection Lumière Velvet pudera poboljšava ten u trenu i pogodna je za normalnu i kombiniranu kožu. Vodena emulzija odmah postane jedno s kožom, matirajući je. Čestice mekog fokusa odvraćaju pozornost sa nepravilnosti, a ten se savršeno ujednačuje. Pojava pora se smanjuje za 34%, a tekstura kože je poboljšana za 39%. Mješavina upijajućih pudera osigurava apsorpciju sebuma. Ten je pojačan s baršunastim mat efektom (+34%) koji traje cijeli dan.

 

Srce formule sadrži Perfect Skin Affinity Complex koji savršeno sjeda na lice kao druga koža. Boja i sjaj traju od jutra do mraka - puder ne blijedi niti se razmazuje, nesavršenosti ostaju diskretno skrivene, a na koži ostaje ugodan osjećaj bez zatezanja. Akne, tamne mrlje i crvenilo se smanjuju. Chanel je patentirao i kompleks savršene kontrole svjetla (Perfect Light Control ) koji kombinira dvije vrste pudera. Puluprozirni puder koji pojačava sjaj i puder obložen mineralnim pigmentima koji osiguravaju intenzivnu korekciju tena. Na taj način kompleks osigurava ravnotežu između korekcije i blistava tena. Chanel Perfection Lumière Velvet puder se također može koristiti kao korektor tako da se utapka na područjima koja traže jače pokrivanje.

Dolazi u šest nijansi, a cijena mu je 333 kune.

chanel-perfection-lumiere-velvet

Tags: puder, chanel, rumenila

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Proljetni blistavi ten: Chanel Perfection Lumière Velvet puder i rumenila