Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Prozračnost prirodnog izgleda: Rouge Bunny Rouge Mistral

rouge-bunny-rouge-mistral

Rouge Bunny Rouge u svojim kolekcijama promovira prirodnu ljepotu, tako i novi look karakteriziraju kao 'svjež poput rose u ranim jutrima'. Kolekcija je dobila naziv Mistral, odnosno nosi ime vjetra maestrala upravo zbog svoje prozračnosti.

Zvijezda kolekcije su Glassy Gloss sjajila u pet novih boja sa novom, izuzetno sjajnom formulom. Karakteristično za ova sjajila je to što nisu niti malo ljepljiva i imaju intezivna hidratantna svojstva koja suhe usne u trenu učine glatkim. Osim što vlaži, izglađuje borice oko usana te pomlađuje i povećava usne naglšavajući njihovu prirodnu boju.

Nova nijansa rumenila Blush Wand je Titian bež-roze boje sa natruhom breskve koji daje prirodan izgled i lice osvježava mladenačkim sjajem. Elegantna i bezvremensko klasična nijansa se može iskombinirati sa bilo kojom bojom.

U kolekcije su svoje mjesto našla i dva nova dugotrajna sjenila u bojama Sweet Dust Seriema i Bashful Flamingo. Bashful Flamingo je prirodna nijansa koja očima daje svjež izgled na diskretan način, a Sweet Dust Seriema produbljuje pogled sa hladnom 'taupe' bojom.

Završni potez u RBR Mistral looku je definitivno nova tonirana krema sa SPF15, savršena za sve koji žele izjednačiti ten.

 

Tags: rouge, bunny, makeup

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Prozračnost prirodnog izgleda: Rouge Bunny Rouge Mistral