Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Prva BB krema došla u Hrvatsku!

Više ne morate kopati po eBayu, niti naručivati izvana, prva BB krema koju možete kupiti u Hrvatskoj dolazi iz Garniera. Inspirirana BB kremama popularnim u Aziji, Garnier je lansirao je svoju prvu formulu BB kreme, posebno razvijenu za bijelu kožu i dostupnu svima.

Nova Garnierova Miracle Skin 5u1 dnevna BB krema sa 5 trenutnih efekata: izjednačuje ten, ispravlja tanke bore i nepravilnosti na koži, oživljava ten i daje mu blistavi sjaj, 24-satna hidratacija te UV zaštita sa zaštitnim faktorom ZF 15. S BB kremom iz Garniera, njega kože postaje učinkovitija, praktična i jednostavna. Žene imaju nekoliko posebnih potreba kada je u pitanju lice: žele hidratizirati, ujednačiti i posvijetliti ten, prekriti nepravilnosti, smanjiti vidljivost podočnjaka i bora. Dosada su za to morale koristiti nekoliko različitih proizvoda i posvetiti značajnu količinu vremena za postizanje vidljivih rezultata na koži. U Garnieru kažu da se jako se pazilo na teksturu pri izradi i ona je morala biti posebno lagana i ugodna na koži. S Miracle Skin 5u1 dnevnom BB kremom uspjeli su stvoriti formulu koja objedinjuje prirodno prekrivanje i savršenu, prozračnu teksturu ugodnog mirisa. U formulu su dodani čisti pigmenti koji ravnomjerno raspršeni u formuli donose više sjaja i svježine prilikom nanošenja za osjećaj maksimalne ugode na koži. Formula Garnierove BB kreme je redizajnirana, ali je istovremeno zadržala sve osnovne kvalitete: osim što blago i nježno djeluje na osjetljivu kožu, prekriva nepravilnosti i čini ten blistavim zahvaljujući laganoj teksturi koja donosi prekrivanje uz iznimno prirodan izgled.

 

Garnierova BB krema Miracle Skin 5u1 je kombinacija hijaluronske kiseline u mikrosferama lipidure i glicerina. Hijaluronska kiselina jedan je od glavnih sastojaka vanstaničnog potpornog tkiva. Ima svojstvo zadržavanja vode zbog čega je povišena razina hidratizacija, a koža postaje glađa i elastičnija. Lipidure biološki je kompatibilan sintetički polimer čija je struktura slična fosfolipidima od kojih se sastoji stanična membrana. Posebno voli vodu - zadržava je i apsorbira čak i u uvjetima niske vlažnosti. Ta 2 hidratizirajuća polimera objedinjena su u koncentriranu otopinu na bazi vode korištenjem postupka poznatog pod nazivom 'višestruko isparavanje emulzije-otapala'. Ovim postupkom proizvode se krute mikrosfere s inkluzijama vodene faze koje sadrže hidratizirajuće polimere. Pucajući prilikom nanošenja, mikrosfere lipidure oslobađaju kvalitetne sastojke za njegu kože koji su sačuvani zahvaljujući mikroenkapsulaciji.

Osim ta dva sastojka, aktivan sastojak u BB kremi je vitamin C zadužen za blistavi ten. Derivat vitamina C prirodni je antioksidans i djeluje protiv slobodnih radikala pa tako kožu čini sjajnom i blistavom. Miracle Skin 5u1 dnevna BB krema obogaćena je i mineralnim pigmentima koji nježno i trenutno uljepšavaju kožu. Pigmenti se odmah tope i ujednačuju ten. Lagana i ugodna tekstura s lakoćom se ravnomjerno nanosi na kožu i brzo upija. Koža je zaštićena sa UV filtrima sa zaštitnim faktorom ZF15 štiti kožu od štetnih sunčevih zraka.

 

U samo jednom potezu, Miracle Skin 5u1 dnevna BB krema odmah zaglađuje mikropovršine kože i donosi efekt gole kože. Jednostavna je za korištenje i pravi je užitak nanositi je. Njena nježna i bogata tekstura za prekrivanje, nemasna, nježna na dodir, jednostavno se nanosi uz očaravajući efekt ujednačenog tena. Jedinstvena tekstura BB kreme omogućuje koži da diše. Njena blaga, osvježavajuća formula nudi jedinstveno i diskretno prekrivanje bez ostavljanja tragova uz postojani efekt blistavog tena.

Preporučena maloprodajna cijena je 57,90 kn.

Detaljnije o BB kremama možete pročitati ovdje --> link

 

Ili u ljetnom broju Ogledala na 44. stranici:

Tags: make-up, preparativa, njega, garnier, zaštita, anti-age

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Prva BB krema došla u Hrvatsku!