Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Puder koji mijenja kožu: Bobbi Brown Intensive Skin Serum Foundation SPF40

bobbi-brown-intensive-skin-serum-foundation

Bobbi Brown za svoj novi puder Intensive Skin Serum Foundation SPF40 kaže da je savršena kombinacija intenzivne njege i tekućeg pudera u jednom proizvodu. 'Ova će formula promijeniti vašu kožu', tvrdi Bobbi.

 

bobbi-brown-intensive-skin-serum-foundation

Bobbi Brown Intensive Skin Serum Foundation SPF 40 tekući je puder svilenkaste teksture koji ima sve prednosti kultnog Bobbi proizvoda za njegu kože Intensive Skin Supplement seruma. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji i sastojcima Intensive Skin Supplement seruma, ovaj puder daje besprijekoran, prirodni izgleda i cjelodnevnu pokrivenost.

Formula je napravljena dvofaznom hladnom fuzijom koja omogućava da sastojci seruma ostanu snažni i u puderu, a da se besprijekorno spajaju s pigmentima make-upa. Rezultat je fina emulzija koja hrani kožu zahvaljujući ekstraktu Cordyceps gljive i vraća sjaj zahvaljujući ekstraktu bambusove trave. Pigmenti lagano lebde preko površine kože i ne nakupljaju se u finim linijama, a koža izgleda čvršće, glatko i blistavo.

 

bobbi-brown-intensive-skin-serum-foundation

Intensive Skin Serum Foundation SPF40 vraća sjaj i pojačava hidrataciju. Ekstrakt bambusove trave unutar formule ujednačava ton kože te poboljšava sjaj i blistavost. Istodobno ekstrakt algi smanjuje neželjeni sjaj i tijekom vremena steže pore. Ekstrakt ličija, lubenice i jabuke pruža dubinsku hidrataciju i pojačava prirodnu razinu vlage u koži te pomaže koži da vrati zdrav izgled. U promuli se nalaze i peptidi, Acetyl Hexapeptide-8 stimulira prirodnu proizvodnju kolagena te izglađuje sitne borice i fine linije.Infuzija prirodnih morskih ekstrakta pomaže koži da povrati lipide te da ojača prirodnu barijeru koće kako bi pomogla njenom jačanju i spriječila gubljenje vlage.

Intensive Skin Serum Foundation SPF40 dolazi u 12 nijansi, a dostupan je na Bobbi Brown prodajnim mjestima (Douglas Trg, Douglas Arena i parfumerija Anabella Split, Joker) po cijeni od  531 kn.

Tags: puder, serum, bobbi, brown

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Puder koji mijenja kožu: Bobbi Brown Intensive Skin Serum Foundation SPF40