Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Puder za vidljivo pomlađen ten: Helena Rubinstein Prodigy Powercell foundation

helena-rubinstein-prodigy-powercell-foundation

Znanstvenici iz laboratorija Helene Rubinstein još su jednom dokazali svoju ekspertizu te napravili revolucionarni potez za ljepotu koji spaja stručna znanja o make up-u s učinkovitom njegom kože. Kreirali su Prodigy Powercell foundation!

To je prva podloga s jednakom koncentracijom prirodnih biljnih matičnih stanica kao i u Prodigy Powercell serumu, za sjajan i mladenački ten. Nakon uspjeha Prodigy Powercell, prvog seruma za pomlađivanje te Powercell kreme i Powercell Eye Care, Helena Rubinstein još jednom pomiče granice znanosti te liniji Powercell dodaje i puder.

helena-rubinstein-prodigy-powercell-foundation

Prodigy Powercell puder postiže dvostruki učinak. Ima jedinstvenu formulu s najsuvremenijim aktivnim sastojcima i potpuno novom teksturom i inovativan je proizvod s nikad viđenom tehnikom nanošenja temeljen na iskustvima pomlađujućeg seruma.

Čim se na lice nanese nekoliko kapljica Prodigy Powercell  pudera, ten postaje gladak, ujednačen i blistav, a bore i nepravilnosti su vidljivo ublažene. Tekstura kože je finija, koža je meka, nježna i podatna. Dan za danom koža postaje blistavija te ostaje blistava i nakon čišćenja. Ten je vidljivo pomlađen.

Puder dolazi u bočici sa kapaljkom i elegantnom zlatnom pakiranju. Ima ultra-tekuću teksturu seruma, osvježava i hidratizira. Lako se nanosi. Zahvaljujući svojoj teksturi, puder zadovoljava potrebu za idealnim, a nevidljivim, efektom prekrivanja. Samo nekoliko dragocjenih kapi podloge čini ten glatkim i blistavim, mladenački svježim, neprimjetno našminkanim  uz nevjerojatan osjećaj  lakoće na koži.

Dolazi u nijansama koje odgovaraju svakom tenu. Za rozi podton idealna je nijansa 22 Rosé Apricot, neutralnom podtonu paše 20 Beige Vanilla i 23 Beige Biscuit, za žute podtonove odgovara nijansa 24 Gold Caramel.  Formulu odlikuje dugotrajnost te matirajući efekt sa trenutnim lifting učinkom koji ublažava bore.

Preporučena maloprodajna cijena Prodigy Powercell pudera je 495 kn, a u prodaju dolazi koncem svibnja.

 

Pogledajte filmić kako nanijeti HR Prodigy Powercell puder:

 

Tags: puder, serum, helena, rubinstein, njega

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Puder za vidljivo pomlađen ten: Helena Rubinstein Prodigy Powercell foundation