Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Punija koža i skrivene nesavršenosti: Givenchy Hydra Sparkling Nude Look BB krema

givenchy-hydra-sparkling-bb-krema

Zadnjih pet godina Givenchy nas je oduševljavao sa svojom Hydra Sparkling linijom proizvoda za njegu lica, a sada je napokon i na naše tržište došla njihov novi revolucionarni proizvod u liniji - BB krema.

 

givenchy-hydra-sparkling-bb-krema

Givenchy Hydra Sparkling Nude Look BB krema zahvaljujući gaziranoj vodi u svojem sastavu, poboljšava sposobnost upijanja vode iz stanica kože te time optimizira stanični metabolizam. Licu daje zdrav i blistav izgled. Svojom se laganom teksturom stapa s kožom te je ujedno i matira te zaglađuje pore.

Mineralni filteri štite kožu od štetnog UVA i UVB zračenja (SPF30/PA++), vitamin E neutralizira slobodne radikale dok pigmenti i biserne čestice uklanjaju nesavršenosti poput pjega, mrlja i drugih diskoloracija, crvenila lica te ujednačavaju ten.

givenchy-hydra-sparkling-bb-krema

Ova krema je i pravi hibrid između kreme za njegu lica i dekorativne kozmetike. Posebna tehnologija Sparkling Water Complex brine se da koža bude vlažnija za 73% samo dva sata nakon uporabe dok nakon mjesec dana upotrebe, koža lica izgleda punije, a njen sjaj se povećava za 100%. Hidratizira sve slojeve epiderme puna 24 sata.

Hydra Sparkling Nude Look BB krema je sastavni dio Hydra Sparkling rutine njege lica. Preporuka je da lice prvo očistimo First Step Luminescence Moisturizing losionom koji će osvježiti lice i pružiti mu potrebnu vlagu te ga pripremiti za nastavak njege Hydra Sparkling Nude Look BB kremom. Ova krema se može nanijeti samostalno ili kao primer. Posebni pigmenti u njenom sastavu će se prilagoditi svim tonovima kože lica.

Hydra Sparkling Nude Look BB krema je krema za sve tipove kože, a maloprodajna joj je cijena 289 kuna.

Tags: givenchy, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Punija koža i skrivene nesavršenosti: Givenchy Hydra Sparkling Nude Look BB krema