Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Razigrane pastelne nijanse na noktima: Essie Hide & Go Chic

essie-spring-2014-hide-&-go-chic

Za svaki se stil može pronaći odgovarajuća pastelna nijansa. Vodeći se tom mišlju lansirana je proljetna kolekcija essie lakova Hide & Go Chic. Razigrana paleta proljetnih boja u šest neodoljivih nijansi inspiriranih vrckavim ljubiteljicama instagrama.

essie-spring-2014-hide-&-go-chic

Osnivačica brenda essie, Essie Weingarten, kaže da je ova kolekcija inspirirana vedrim stavom i posvećena je ženama širom svijeta koje se ne boje zaigranosti, bilo da je riječ o životu ili stilu.

essie-spring-2014-hide-&-go-chic

Essie se, opisujući kolekciju, poigrala sa imenima lakova: 'Riječ je o ženi koja je 'style hunter', a pritom zna što želi i ništa je ne može pokolebati, pa čak i ako mora igrati 'hide & go chic' kako bi postigla cilj. Njezin je ormar je 'fashion playground' i neiscrpan izvor inspiracije. Upadljive boje odražavaju njezino raspoloženje. Neodoljiva grimizna u trenu razbuđuje osjetila. Vintage traper plava razbija blještavilo i skladno naglašava odvažne printeve. Paleta trendovskih pastelnih boja stvara čudesne proljetne klasike, koji su sve samo ne očekivani.'

essie-spring-2014-hide-&-go-chic

Šest proljetnih nijansi su: hide & go chic (poželjna azurna plava), fashion playground (svjetlucava nijansa pistacija), romper room (blijedo ružičasta nijansa), spin the bottle (prozračna 'nude' nijansa), style hunter (oštra grimizna nijansa) i truth or flare (vintage traper plava).

Cijena essie lakova je 75 kuna.

Tags: lakovi, essie

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Razigrane pastelne nijanse na noktima: Essie Hide & Go Chic