Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Reci to očima: Lancôme Hypnôse Volume-à-porter maskara i Ombre Hypnôse Stylo sjenilo

lancome-hypnose-volume-a-porter

Zahvaljujući nizu značajnih inovacija (od prve maskare u bočici do prve dvostruke četkice) i ‘pametnih’ proizvoda koji su ženama omogućili šminkanje poput profesionalnih visažistica, Lancôme već od prvih dana postojanja kroji povijest kozmetike za oči. Sada je Lancôme osmislio novu maskaru koja je ujedno prozračna i nevjerojatno učinkovita - Hypnôse Volume-à-porter, Cashmere Sensation Volume Mascara, a novi je izgled upotpunjen i kremastim sjenilima u sticku Ombre Hypnôse Stylo te tuševima u olovci Liner Plume.

lancome-hypnose-volume-a-porter

Hypnôse Volume-à-porter

Hypnôse Volume-à-porter, Cashmere Sensation Volume Mascara sadrži upravo optimalnu količinu za intenzivniju boju i prozračniji volumen. Dizajnirana da djeluje u sinergiji s četkicom, njezina hibridna formula sadrži kremastu teksturu koja se stapa s trepavicama bez razmazivanja. Optimalne je postojanosti, a zahvaljujući lateksu ostavlja glatki sloj koji trepavice čini profinjenim, prekrasnim i lakim poput pera.

lancome-hypnose-volume-a-porter

Njezin spoj obogaćen Lancômeovim ekskluzivnim ekstraktom matičnih stanica ruže trepavice činim mekšim i otpornijim, a time i gušćim. Kao poseban dodatak ovom dragocjenom sastojku koji je zaštitni znak Lancômea, formulu krasi  i nježni miris svježih ruža. U samo jednom potezu trepavice dobivaju profinjen volumen - upečatljivu, a opet nevjerojatno prirodnu crnu nijansu. Rubovi trepavica su intenzivni i elegantni, uz osjećaj prozračnosti i savršene ugode. Fluidna tekstura iznimno je prilagodljiva, bez rizika od pogreške: nanošenje je nepogrešivo i daje dosad neviđene rezultate.

lancome-hypnose-volume-a-porter

Četkica Hypnôse Volume-à-porter maskare je prva Hypnôse elastomerna četkica. Njezina fleksibilna glava izranja iz delikatnog vrata drškice u srcu aplikatora. Ova tehnologija omogućuje savršeno precizno nanošenje, uz osjećaj ugode zahvaljujući nevjerojatno mekoj četkici. Njezinih 306 čekinja jamče ujednačeno i optimalno nanošenje, bez straha od pretjerivanja i uz nježno razdvajanje svake trepavice. Kraće dlačice omogućuju nanošenje od samog korijena, dok duže nanose formulu do vrhova. Cijena Hypnôse Volume-à-porter maskare je 275 kuna.

lancome-hypnose-volume-a-porter

Ombre Hypnôse Stylo, Long Wear Cream Eye Shadow Stick

Kremasto sjenilo za oči u stiku Ombre Hypnôse Stylo, Long Wear Cream Eye Shadow Stick ključni je komad za ujedno ležeran i privlačan izgled. Sjenilo obiluje pigmentima, sedefom i zaglađujućim agensima u savršeno prozračnoj, klizećoj teksturi intenzivne metalik boje. Nanosi se u trenu, praktički zatvorenih očiju, za 24-satnu perfekciju. Paleta od osam nijansi, od najprirodnije do najintenzivnije - 01 Or Inoubliable delikatno zlatna nijansa, 02 Sable Enchanté svijetlo bakrena nijansa, 03 Taupe Quartz ružičasto-sivkasta nijansa šampanjaca, 04 Brun Captivant topla brončana nijansa, 05 Erika F Lancômeova klasična srebrnasto-kaki nijansa, 06 Turquoise Infini nijansa zlatnog safira, 07 Bleu Nuit mornarsko plava nijansa i 08 Violet Eternel vibrantna nijansa ametista. Cijena Ombre Hypnôse Stylo je 205 kuna.

Liner Plume, Eyeliner Feutre Haute Précision

Ovaj je tuš za oči jednostavno neizostavan. Lancôme nam predstavlja umjetnost uljepšavanja očiju na francuski način s bijelim tušem za oči Liner Plume, Eyeliner Feutre Haute Précision za istinski blistav i puten učinak. Njegov tanki i fleksibilni vršak kreira savršeno prilagodljive linije, od suptilnih do najintenzivnijih. Nosite ga samog kako biste postigli učinak otvorenijih očiju na moderan način, ili u kombinaciji s crnim tušem za suptilniji izgled. Dolazi u dvije boje 00 Blanc i 01 Noir, a cijena mu je 245 kuna.

Tags: lancôme, maskara, hypnôse, volume-à-porter

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Reci to očima: Lancôme Hypnôse Volume-à-porter maskara i Ombre Hypnôse Stylo sjenilo