Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Revolucija među maskarama: Avon Mega Effects maskara

avon-mega-effects-maskara

Avon je napravio pravu revoluciju među maskarama lansiravši maskaru neobičnog izgleda. Mega Effects maskara je inovacija jer se izgled maskara nije mijenjao još od 1950. Godine, a Avonovi stručnjaci su na Mega Effects maskari radili šest godina.

avon-mega-effects-maskara

Mega Effects maskara ima posebnu panoramsku četkicu koja zamjenjuje standardni štapić sa kist-četkicom. Nova inovativna višedimenzionalna četkica podiže gornje i donje trepavice od korijena do vrha na novi način. Savršeno prati prirodan oblik trepavica i uklapa se u krivulju vaših očiju, može se podesiti u 12 različitih kutova za savršenu transformaciju trepavica. Četkica s dlačicama vrlo jednostavno prolazi kroz trepavice pružajući savršenu boju i fenomenalan volumen, stavljajući 40 posto više maskare na trepavice.

avon-mega-effects-maskara

Rezultat su tamne trepavice panoramskog volumena. Oči dolaze do izražaja uz tamnije, gušće i dramatičnije trepavice. Maskara ne ostavlja grudice, ne razmazuje se i ne ljušti i otporna je na znoj.

Maskara dolazi u dvije nijanse - Blackest Black i Brown Black, a cijena joj je 59 kuna  povodom lansiranja u katalogu kampanje 12, a poslije je možete naći po regularnoj cijeni od 99 kuna.

Najbolja hrvatska beauty blogerica Vesna Melkić sa bloga Beauty&Mess (po izboru kolegica beauty blogerica na Beauty Blog Dayu u organizaciji Ogledala --> link) zaštitno je lice nove Avonove make-up linije koju će predstaviti i u nadolazećim Avonovim katalozima. Pogledajte jednostavan način nanošenja Mega Effects maskare:

 

Tags: avon, maskara

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Revolucija među maskarama: Avon Mega Effects maskara