Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Ruž kreiran za obožavanje: Givenchy Le Rouge-à-Porter

givenchy-le-rouge-a-porter

Givenchy i ove godine nastavlja sagu o svojim ruževima. Dvije godine nakon nastanka, Le Rouge Givenchy sada dolazi u novom obliku - Le Rouge-à-Porter.

 

givenchy-le-rouge-a-porter

 

Jedinstvena, iznimno osjetilna formula ostavlja blistavu boju i prirodno sjajni  finiš na usnama. Lagan i hranjiva, pigmentiran i kremast, Le Rouge-à-Porter iznenađuje svojom hibridnom formulom koja uspostavlja savršenu ravnotežu između boja ruža za usne i zaštite i njege. Tajna ovog ruž je jedinstvena kombinacija sferične hijaluronske kiseline i prirodnih mikrokristalnih voskovi koji su povezan s OleoCare kompleksom koji štiti usne te istodobno ostavlja suptilni, sjajni finiš.

givenchy-le-rouge-a-porter

Le Rouge-à-Porter klizi preko usana i poboljšava ih nemasnim slojem jarke boje, ostavljajući ih hidratiziranim, podatnim i mekanim. Na usnama se ne osjećaju, jer tekstura pružaugodnost nošenja koja traje satima.

givenchy-le-rouge-a-porter

U paleta od 16 nijansi svaka žena može naći onu nijansu koja joj najbolje pristaje. Od prirodnih nijansi do najintezivnijih, paleta se sastoji od Les Naturels nijansi (bež do blijedo smeđe), Les Roses (od koraljnih do ružičastih nijansi)  te Les Créations, kreiranih nijansi koje su najnaglašenije i najintezivnije. Sve nijanse će odgovarati ne samo svim tonovima kože, već i svakom stilu.

givenchy-le-rouge-a-porter

givenchy-le-rouge-a-porter

Nova verzija kultnog ruža, Le Rouge-à-Porter, dolazi i u redizajniranom pakiranju. Uža kutija sadrži duži ruž. Iako se njegov oblik razlikuje od originala, njegov luksuzni izričaj ostaje isti - crni kožni etui inspiriran je Givenchy modnom kolekcijom.

Cijena Givenchy Le Rouge-à-Porter ruževa je 253 kune.

Tags: givenchy, rouge, ruž

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Ruž kreiran za obožavanje: Givenchy Le Rouge-à-Porter