Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

San o besprijekornom tenu je ispunjen: Clinique 2u1 Beyond Perfecting Foundation+Concealer

clinique-beyond-perfecting

Za besprijekoran izgled kože, Clinique predstavlja novi puder - Beyond Perfecting Foundation+Concealer, tekući puder i korektor u jednom koji obećava potpuno prekrivanje bez osjećaja težine.

Beyond Perfecting Foundation+Concealer se nanosi na cijelo lice kao puder ili kao korektor samo na ciljana područja. Ova formula daje potpuno prekrivanje, a toliko je lagana da se ne osjeća na licu. Također je i dugotrajna i do 12 sati.

Formula s kojom koža 'diše' prilagođava se svim potrebama kože uz pomoć čestica koje upijaju višak ulja ili hidratiziraju prema potrebi. Suhi dijelovi kože su hidratizirani, a masniji matirani. Formula ne isušuje kožu i jednostavno se nanosi. Bez obzira nanosite li ga na ciljana područja ili na veće dijelove lica, ovaj tekući puder nanosi se jednostavno i pretvara vaše lice u besprijekorno platno za ostatak make-upa.

clinique-beyond-perfecting

Jedinstveni aplikator nudi različite tehnike nanošenja. Koristeći ukošeni vrh aplikatora nanesite tekući puder u točkama preko cijelog lica ili ga okrenite na dužu stranu za nanošenje na veća područja ili koristite sam vrh aplikatora za prekrivanje manjih nesavršenosti. Svaki kut aplikatora predstavlja različite mogućnosti za vrstu prekrivanja kakvo želite.

clinique-beyond-perfecting

'Najčešća pogreška s tekućim puderima je ta da se nanose u prevelikoj količini', tvrdi Clinique Globalna Colour artistica Jenna Menard, 'sada dolazi trenutak u kojem jedinstveni aplikator dolazi do izražaja. Kontrolira količinu pudera koji se nanosi kako ne biste pretjerali. Ono što najviše volim kod ovog 2-u-1 puderu, je to da se može nadograđivati –omogućuje prilagođeno nanošenje koje je savršeno za vas. Započnite s manjom količinom, a zatim nadograđujte do željenog prekrivanja.'

Clinique Beyond Perfecting Foundation+Concealer je dostupan je u 6 nijansi, a namijenjen je za sve tipove kože. Dostupan u svim Clinique prodajnim mjestima s preporučenom cijenom od 318 kn.

Tags: puder, clinique, korektor

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up San o besprijekornom tenu je ispunjen: Clinique 2u1 Beyond Perfecting Foundation+Concealer