Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Šareni nokti dolaze iz Avona

avon-nailwear-pro-kolekcija

Već znamo da su glavno obilježje nadolazeće sezone boje. Avon je to prepoznao i lansirao kolekciju lakova za nokte Avon Nailwear Pro+. Kompanija koja definitivno zna što žene vole ove godine slavi i 15. rođendan u Hrvatskoj.

avon-nailwear-pro-kolekcija

Poklonice veselih boja i proljetnih trendova će biti oduševljene tirkiznom nijansom Sea Breeze i živahnom ružičastom Viva Pink, dok će provokativna ljubičasta Decadence te klasična crvena Coral Reef zasigurno naći svoje mjesto i među omiljenim nijansama ljubiteljica elegancije. Zahvaljujući inovativnom kompleksu DURA-PLUS koji osigurava zaštitu noktiju, visok sjaj i čak 80 posto čvršće nokte, a boja na noktima traje još duže.

avon-nailwear-pro-kolekcija

Ovu liniju lakova tako karakterizira dugotrajna formula koja jača nokte dijamantnom prašinom te posebnim polimerima osigurava vrhunski sjaj. Omiljenu boju moguće je nanijeti samo jednim potezom kista, ravnom četkicom, a inovativna formula osigurat će jedinstven rezultat - lak koji se brzo suši, a na noktima ostaje čak 12 dana.

avon-nailwear-pro-kolekcija-cracking-lak

Avon je kreirao i jedinstveni završni lak za nokte koji u nekoliko poteza može promijeniti i upotpuniti izgled bilo kojeg jednobojnog laka. Već nekoliko trenutaka nakon njegova nanošenja stvara se efekt mozaika koji ne samo da oživljava obični stari lak, već noktima daje originalni stilski pečat.

Tags: avon, nokti

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Šareni nokti dolaze iz Avona