Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Savršen ten bez nesavršenosti: Artdeco Make-up Specials

artdeco-make-up-specials

Tko kaže da je savršena koža samo pusta želja? Kozmetička kuća Artdeco je ovogodišnju sezonu otvorio lansiranjem kolekcije Make-up Specials kojom možemo izbrisati sve male nasavršenosti, konturirati svoje prednosti te matirati sjajna područja lica.

artdec-make-up-specials

U sklopu kolekcije na tržište je lansirana i poboljšana verzija High Definition tekućeg pudera u nijansama 06 Light ivory, 08 Natural peach, 11 Medium honey beige, 16 Peach i 43 Light honey beige te kista za nanošenje navedenog pudera All in One Powder & Make up Brush Premium Quality.

artdeco-high-definition-foundation

High Definition tekući puder

Iznimno lagani puder, kremaste strukture, nevidljiv na licu a opet - savršeno prekriva sve nedostatke. Sadrži pigmente visoke razlučivosti koji su okarakterizirani po svojim izvrsnim performansama, jakim intenzitetom i posebnim sjajem. Brzo nakon korištenja, tekstura se stapa s kožom dajući neprimjetan izgled na licu čak i izbliza. Boje ne blijede, ne oksidiraju te imaju odličnu postojanost pa ovaj puder nije potrebno popravljati tokom dana. S druge strane, ako želimo postići još jaču pokrivenost, jednostavno ga nanesemo u dva sloja. Daje satenski finiš na licu koji optički stvara efekt glatke i savršene kože koja ima svoj prirodni sjaj. Sadrži tri različite vrste hijaluronske kiseline koje djeluju u različitim slojevima kože. Njeguje kožu lica zahvaljujući ekstraktu maćuhice, panthenolu i vitaminima A i E. Pogodan je i za osjetljivu kožu.

artdeco-all-in-one-powder-make-up-brush

All in One Powder & Make up Brush Premium Quality

Novi kist je savršen za nanošenje pudera u prahu kao i tekućih pudera za dobivanje odličnih rezultata za licu. S njim ćemo lako postići stvaranje prirodne i glatke površine jednake onoj koju bismo dobili airbrush tehnikama. Napravljen je od prirodne kozje dlake i bijelih najlonskih vlakana koje odlično blendaju različite formulacije pudera na koži.

High Definition Foundation tekući puder dolazi u pakiranju od 30 ml i prodavat će se po cijeni od 184 kuna, a jedinstveni kist All in One Powder & Make up Brush Premium Quality 149 kuna.

Tags: make-up, puder, artdeco, kist

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Savršen ten bez nesavršenosti: Artdeco Make-up Specials