Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Savršen ten više od 15 sati: Givenchy Teint Couture podloge

givenchy-teint-couture

Svaka žena sanja idealnu podlogu za svoj ten koja će ga ne samo učiniti savršenim već će izdržati cijeli dan. Givenchy je ovu jesen lansirao kolekciju podloga Teint Couture sa zajedničkom karakteristikom – lagani su sa jakom pokrivnom moći i trajnosti, a dolaze kao tekući puder i kao kompaktni.

 

givenchy-teint-couture

To nije još jedna linija dugotrajnih pudera, već novi koncept puder – uravnotežena podloga koja dugo drži, a udobna je kao druga koža.

Zaštitno lice linije je i dalje prekrasna Mariacarla Boscono. Fatalna crnka duge kose koja je utjelovila Dahliu Noir postala je nježna plavuša sa pixie frizurom i savršenim, Teint Couture tenom.

givenchy-teint-couture

Teint Couture Long Wearing Fluid Foundation

‘Izuzetna kombinacija trajnosti, udobne teksture sa savršenim transparetnim rezultatima', tako je Nicolas Degennes, make-up direktor Givenchya okarakterizirao novi tekući puder Teint Couture.

Aktivni sastojci 'magnetski prianjaju uz kožu te podloga postaje jedno sa konturama lica – drugim riječima, vaša koža, ali bolja. Jamči savršenu pokrivenost i dugotrajnu postojanost i do 15 sati. Ultra-lagana tekstura vizualno poboljšava teksturu kože i skriva nesavršenosti. Inovativni hydro-magnetski kompleks pruža dugotrajnu hidrataciju i odražava ravnotežu vlage u stanicama pomažući im da izdrže svakodnevne stresne čimbenike. Puder ima i dodatnu SPF20 zaštitu od sunčeva zračenja.

Ten je savršeno izglađen, ujednačen i sjajan, sa satenskim, prirodnim finishem koji idealno skriva nedostatake bez nakupljanja viška. Namijenjen je ženama koje su u potrazi za izdržljivom podlogom udobne teksture. Novi tekući puder Teint Couture dolazi u 6 nijansi (Shell 2, Sand 3, Beige 4, Honey 5, Gold 6 i Ginger 7). Cijena mu je 327 kuna (25 ml).

givenchy-teint-couture

Teint Couture Long Wearing Compact Foundation

Ako ste u potrazi za kompaktnim puderom sa mat finišem koji daje prilagodljivu pokrivenost, onda je novi Givenchyev kompaktni puder Teint Couture idealna kombinacija. Kombinacija idealne boje tena sa univerzalnom ružičastom koja savršeno paše svim tonovima kože i koja daje blistavost svakom tenu.

Zašto se Givenchy odlučio dodati ružičastu vrpcu kompaktnom puderu najbolje je objasnio Nicolas Degennes: 'Htio sam dodati traku ružičaste kako bi izrazio blistavost na svakom tipu kože. S jedne strane htio sam olakšati svim ženama da dobiju glatki i ujednačen ten, a s druge strane htio sam da

Prednost kompaktnog Teint Couture pudera krije se u jako finoj teksturi proizvoda koja je mekana, lagana i svilenkasto glatka na koži, a daje prirodan ten tokom cijelog dana. Izvrsno se nadograđuje, neprimjetna je na koži i daje efekt druge kože. Formula sadrži posebne polimere zahvaljujući kojima podloga izvrsno prianja i dugo drži. Mineralni kompleks garantira savršenu prekrivanje svih nepravilnosti, a dodatak vitamina E uljepšava kožu. Iluminator sadrži pigmente u ružičastoj boji i biserne čestice i savršeno je kompatibilan sa teksturom podloge te daje besprijekoran izgled. Rezultat je savršeno ujednačen, baršunasti ten sa suptilnim dodirom svjetlosti.

Teint Couture Long Wearing Compact Foundation dolazi u pet nijansi (N2, N3, N4, N5 i N6), a cijena mu je 380 kuna.

Tags: givenchy, puder, podloga, matiranje

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Savršen ten više od 15 sati: Givenchy Teint Couture podloge