Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Savršena koža u svakom trenutku: Diorskin Nude Air

dior-nude-air-serum-de-teint

Proljeća 2015. godine započinje novo doba u povijesti šminkanja lica - Dior predstavlja Diorskin Nude Air kolekciju pudera. Savršeno, a ipak prirodno našminkano lice zaslužuju lagane formule, jednostavne za nanošenje. Iako jedva primjetne na licu bogate su sastojcima koji štite kožu te je iz dana u dan čine ljepšom.

Diorskin Nude puder je nastao 2009. godine, a Diorskin Nude Air je rezultat daljnjeg istraživanja kuće Dior. Diorskin Nude Air tekući puderi imaju učinak prirodnog tena te rade korekciju tena nevidljivu oku koje gleda. Teksture pudera su prisutne na licu, a opet tako su lagane kao da ih nema te daju osjećaj svježine i lakoće na licu. Osjećaj svježeg čistog zraka na licu nije slučajan, naime, patentirana tehnologija Oxygen Activ prisutna je u svim proizvodima Diorskin Nude Air palete pudera.

dior-nude-air-serum-de-teint


Diorskin Nude Air Foundation Serum

Diorskin Nude Air Foundation Serum je prvi Diorov tekući puder u obliku seruma. Riječ je o iznimno nježnom fluidu formule bez talka s lakoisparljivim uljima koji brzo po nanošenju nestaju ostavljajući na koži samo nužne sastojke koji korigiraju i njeguju kožu već od prvog nanošenja. Vrlo malena količina je dostatna, a lagano se odmjeri vrlo preciznom kapaljkom pridruženoj čepu. Lagana i gotovo nevidljiva formula osigurava da  nedostaci i borice nestanu pod nježnim baršunastim plaštom.

dior-nude-air-serum-de-teint

Tajna korektivnog djelovanja lagane i gotovo nevidljive formule seruma je u česticama koje odbijaju svjetlost te ocakljenim pigmentima osiguravajući ujednačen i prozračan ten cijeloga dana. Preparativno djelovanje Diorskin Nude Air Foundation seruma osigurava Oxygen Activ tehnologija. Iz koktela biljnih ulja, vitamina i minerala  oslobađa se kisik dajući stanicama kože dodatnu energiju za regeneraciju zajedno s uljima i antioksidansima iz brusnice. Na raspolaganju je 6 nijansi (010, 020, 023, 030, 033 i 040), a cijena Diorskin Nude Air tekućeg pudera u serumu je 372 kn.
dior-nude-air-poudre-libre

Diorskin Nude Air puderi u prahu i u kamenu

Diorskin Nude Air puderi u prahu i kamenu zahvaljujući svojim 'ultra laganim' teksturama sazdanim od transparentnih pigmenata i minerala daju koži konačni ton poštujući prirodnost tena. Gotovo nevidljivi sloj osigurava disanje kože, a istodobno je štiti od agresivnih čimbenika okoliša tijekom cijelog dana. Bili naneseni četkom ili jastučićem ovi puderi obogaćeni vitaminima, mineralima te ekstraktom slatke naranče naglašavaju i  čuvaju prirodnu ljepotu kože. Puderi u kamenu dostupni su u tri nijanse (010, 020 i 030) i cijena im je 372 kune, a puderi u prahu u četiri nijanse (010, 012, 020 i 030) po cijeni od 401 kn. Obje verzije dolaze s kabukijem za nanošenje.


dior-nude-air-poudre-libre

Diorskin Nude Air Sun brončani puderi

Diorskin Nude Air Sun brončani puderi su 2015. godine preformulirani koristeći dobrobiti Oxygen activ tehnologije. Uživanje u kreiranju iznimno prirodnog preplanulog tena na licu prati svakodnevni dobrobitni učinak na kožu lica. Lakoća nošenja i svježina tena su zajamčeni, bez obzira nanosio se jedan ili više slojeva za veći dojam preplanulosti. Paleta pruža izbor između 6 nijansi (001, 002, 003, 004, 025 i 035), dolaze s kabuki kistom, a cijena im je 372 kn.

Tags: puder, dior, diorskin

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Savršena koža u svakom trenutku: Diorskin Nude Air