Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Savršena njega i savršeno pokrivanje: Max Factor CC krema

max-factor-cc-krema

Max Factor je prvi u Hrvatskoj lansirao CC kremu koja je korak dalje u sinergiji make-upa i vrhunske njege (--> link na tekst o CC kremama). Ideja o make-upu i njezi kože u jednom proizvodu rezultirala je sa velikom inovacijom - CC kremama.

CC (Color Correction) kreme su nove generacije BB krema (--> link) koje ključne beneficite BB krema podižu na slijedeću razinu pružajući još bolje prekrivanje i njegu kože u sofisticiranoj multi-funkcionalnoj formuli.

Preciznije, nova Max Factor CC krema već u prvoj aplikaciji osigurava potpuno i trenutno korigiranje tena, stvarajući prirodan izgled kože koja zdravo zrači. Ima 9.7% pigmenata osigurava visoki stupanj prekrivanja te prirodne njegujuće sastojcke - koktel načinjen od vode krastavca, glicerina, šipkovog ekstrakta i morske krkavine koji hidratizira i čini kožu sjajnom. Dolazi sa zaštitnim faktorom SPF 10.

max-factor-cc-krema

Max Factor kreativna direktorica, Pat McGrath komentira: 'CC kreme su mega novost u 2013. Žene su uvijek čeznule za prekrasnim, zdravim i sjajnim izgledom tena i to je upravo ono što CC kreme pružaju, no primijetila sam da nisu svi CC proizvodi jednako prekrivajući. Zato ja volim Max Factor CC kremu. Osigurava potpunu korekciju boje tena, visoki stupanj prekrivanja plus očekujući njegujući efekt. Bit će jedan od mojih must-have proizvoda u backstageu tokom nadolazećeg fashion weeka. Njime ću na modelima kreirati svjež i prirodan izgled koji je tako in!'

Kako su BB kreme osvojile svijet u hipu, kupci su ostali pomalo zbunjeni kako se te formule pravilno koriste. Kako bi vas poštedjeli stresa, Vanesa Ćopić, Max Factor vizažistica savjetuje vas kako u par jednostavnih koraka postići zdrav i sjajan ten.

1. Istisnite malu količinu proizvoda na jagodice prstiju i lagano ih protrljajte kako bi se proizvod zagrijao i olakšao aplikaciju.

2. Započnite aplikaciju ispod očiju i postrance nosa lagano razmazujući prema vanjskim rubovima lica. Nanoseći CC kremu na ovaj način od sredine lica prema van postižete najbolju prekrivenost upravo tamo gdje je i najpotrebnija.

3. Ako trebate dodatno prekrivanje, utapkajte još malo proizvoda na problematično područje, koristeći se jagodicom prsta ili četkicom za veću preciznost.

Brzim i jednostavnim pokretima CC krema se najbolje sjedinjuje s površinom kože čineći je mekom, hidratiziranom,  usavršenom, a pritom ne prikriva njezinu prirodnu ljepotu.

Max Factor CC krema dostupna je u 5 nijansi (40 Fair, 50 Natural, 60 Medium, 75 Tanned, 85 Bronze) i cijena joj je  99 kn.

Tags: puder, njega, factor

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Savršena njega i savršeno pokrivanje: Max Factor CC krema