Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Savršena prekrivenost svake nesavršenosti puti sa Coverdermom

Coverderm se napokon vrtio u ljekarne. Proizvodi sa visokom pokrivnošću vodeći su u svijetu u segmentu korektivnih podloga za lice i tijelo.

Osnivačica brenda, Lydia O'Leary, i sama je imala problema naći podlogu koja bi savršeno pokrila sve njene nesavršenosti. Iz njenog osobnog iskustva nastao je brend koji nudi baš ono što i komunicira – potpuno prekrivanje! Proizvodi koji su pomno razvijani u laboratoriju garantiraju prekrivanje svih tipova nesavršenosti, bilo ožiljaka od akni, pjegica, madeža, mrlja, strija, kuperoze, vitiliga…. Garantiraju dugotrajno prekrivanja, ali i prirodan izgled. Prednost Coverderma su i prirodni sastojci, nekomedogene i hipoalergene formule koje dozvoljavaju koži da diše. Proizvodi su ugodne teksture i lako se nanose, a vodootporni su i imaju zaštitni faktor koji kožu štiti od štetnih utjecaja Sunca. Osim toga, pogodni su za svaki tip kože (čak i osjetljivu i kožu sklonu aknama), a široki raspon nijansi omogućava vam da nađete savršenu nijansu za sebe. Dostupni su u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

 

COVERDERM CLASSIC kremasti puder za prikrivanje nesavršenosti

Idealna podloga za sve koji žele prikriti veće nedostatke tena kao što su ispucale kapilare, opekotine ili ožiljci. Vodootporna, hipoalergena podloga koja se lako nanosi i ne začepljuje pore. Zahvaljujući SPF 30 štiti od UVA i UVB zraka. Traje cijeli dan i dostupna je u 10 nijansi. Sadrži 48% pigmenata, za razliku od ostalih proizvoda na tržištu koji sadrže do 16% pigmenata, što osigurava maksimalnu učinkovitost pri nanošenju. Preporučena maloprodajna cijena Coverderm Classic pudera je 222 kn.

COVERDERM CONCEALER anti-age prekrivajući korektor za područje oko očiju

Korektor koji savršeno prekriva akne, tamne podočnjake i prištiće. Hipoalergen, vodootporan i dugotrajan namijenjen je svakom tipu kože. Sadrži anti-age sastojke i SPF 30, dostupan je u 6 nijansi. Preporučena maloprodajna cijena Coverderm korektora pudera je 154 kn.

COVERDERM PERFECT FACE tekući puder za prekrivanje nesavršenosti

Jedinstvena make-up podloga za prekrivanje manjih nesavršenosti na licu kao što su akne, tamne mrlje, vitiligo, pjegice. Vodootporna, hipoalergena i nekomedogena formula jamči dugotrajnost i odličnu podnošljivost za svaki tip kože. Traje cijeli dan i ima SPF 20, a zahvaljujući kremastoj teksturi lako se nanosi. Dostupna je u 9 nijansi. Preporučena maloprodajna cijena Coverderm tekućeg pudera je 293 kn.

COVERDERM PERFECT LEGS kremasti prekrivajući puder za noge

Revolucionarni proizvod namijenjen prikrivanju nesavršenosti na tijelu i nogama. Savršeno prekriva proširene vene, strije ili flebitis. Ima vodootporna formula, hipoalergen je te ne iritira kožu i nekomedogen, a dolazi sa zaštitnim faktorom SPF 16. Kremaste teksture, lako se nanosi i traje cijeli dan. Dostupan je u 9 nijansi. Preporučena maloprodajna cijena Coverderm pudera za noge je 248 kn.

Tags: puder, makeup, prekrivanje

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Savršena prekrivenost svake nesavršenosti puti sa Coverdermom