Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Savršeni i lijepi nokti: Dior Abricot linija za njegu noktiju

Priča o Dior Abricot liniji za njegu noktiju počinje davne 1963. godine kad je Dior stvorio Crème abricot koji je postao izuzetno popularan.

dior-creme-abricot-manucure

Crème abricot imala je nevjerojatno bogatu formulu koja je jačala nokte i poticala njihov rast i regeneraciju. U Dioru su uvijek vjerovali da su lijepi nokti završni tretman svakog izgleda. A ovdje je taj lijepi izgled noktiju postignut korištenjem kreme koja kombinira umirujuća svojstva sa svojstvima za jačanje. Tijekom godina dizajn kutijice kreme Crème abricot dosegao je kultni status – mala okrugla kutijica postala je dio svake torbice. Uspjeh ove formule traje već 50 godina i dan danas je 'must-have' proizvod. Klasična Crème abricot sad je dio cijele kolekcije za njegu i lijepi izgleda noktiju.

dior-abricot-french-manicure-huile-abricot

Huile Abricot Daily Serum

Prvi je put snaga legendarne Crème abricot postala dostupna u uljnom serumu za svakodnevnu uporabu. Huile abricot dnevni serum intenzivno njeguje, zaglađuje i jača nokte, dok istodobno duboko hidratizira kožicu i ne ostavlja masni trag. Jedinstvena formula štiti i učvršćuje nokte kroz sinergiju aktivnih ulja. Arganovo ulje bogato nezasićenim masnim kiselinama, vitamin E, ulje kamelije, čuveno po svojim zaštitnim svojstvima i ulje marelice koje je bogato vitaminima i mineralima i neophodno za
jake nokte. Preporučuje se svakodnevno korištenje Huile abricot seruma, ujutro i navečer, nježno umasirajte po kap na svaki nokat kako bi aktivirali mikrocirkulaciju i poboljšali rast noktiju. Cijena Huile abricot dnevnog seruma je 173 kune.

French Manicure Expert Pen

Olovka za besprijekornu francusku manikura kojom se u jednom koraku dobije precizna bijela linija duž cijelog vrha nokta. Zahvaljujući ekstremno preciznom vrhu lako je napraviti savršenu i profesionalnu francusku manikuru. Cijena olovke za francusku manikuru je 178 kuna.

dior-abricot-base-top-coat-diorlisse

Novi Diorlisse Abricot lakovi za savršenstvo noktiju popunjavaju pukotine na noktima, hrane ih te istodobno uklanjaju nesavršenosti i jačaju nokte. Daju noktima prirodnu ružičastu boju (za hladne podtonove kože) ili toplu nijansu marelice (za žene sa žutim podtonom). Cijena Diorlisse lakova je 173 kune.

Base Coat Abricot je hranjiva podloga koja štiti nokat, izglađuje ga i priprema za nanošenje laka za nokte u boji te povećava trajnost manikure.

Top Coat Abricot u jednom potezu ultra brzo osuši svaki lak te štiti nokte, osigurava trajnost i povećava sjaj svake manikure. Cijena Base Coata i Top Coata je 164 kune (svaki).

Tags: njega, dior, nokti

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Savršeni i lijepi nokti: Dior Abricot linija za njegu noktiju