Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Savršeni make-up bez tragova nanošenja: Beauty Blender

beauty-blender

Sve beauty ovisnice znaju za najpoznatiju spužvicu za nanošenje make-upa - Beauty Blender. Beauty Blender ekskluzivno se nalazi u ponudi novootvorene Internet trgovine WOW Junkie (WOW-junkie.com) koja u ponudi ima preko 30 poznatih brendova, osim Beauty Blendera, tu su još i TheBalm, Cowshed, Amika, St. Tropez, Murad, YES!, Phyto, Alterna, John Masters Organics, Madara, Eminence...

beauty-blender

Beauty Blender je mala spužvica elipsastog oblika koja se koristi za apliciranje (ili miješanje) make-upa na najnedostupnijim mjestima. Čini to posve neprimjetno zbog specijalnog materijala koji se prilagođava konturama lica, ne upija make-up i tako ga zapravo štedi.

Prije upotrebe beauty blender je potrebno navlažiti kako ne bi upijao make-up. Poškropite ga s malo mlake vode, iscijedite i potom nanesite make-up na lice na i oko nosa i očiju s oštrijim vrhom. Za razliku od ostalih make-up kistova koji ostavljaju vidljiv trag na licu, beauty blender fino miješa podlogu s kožom i daje posve nov izgled konturama lica. Nakon upotrebe šminka na koži je besprijekorno aplicirana i ne odaje dojam nanošenja make-upa.

beauty-blender

Beauty Blender su izumile Hollywoodske vizažistice Rea Ann Silva i Veronica Lorenz sa željom da pomognu pružiti savršen izgled 'nevidljivog' make-upa. Koristi ga mnoštvo poznatih svjetskih vizažista koji potpisuju njegovu kvalitetu i savršene rezultate, a dobitnik je mnogobrojnih nagrada, a jedna od njih je i Best of Beauty AllureAwards 2014.

beauty-blender

U ponudi na wow-junkie.com je Beauty Blender original, Beauty Blender Pure, Beauty Blender Pro i Beauty Blender Micro Mini.

BEAUTY BLENDER ORIGINAL ružičasta je boje i s njim je sve započelo. Ergonomičan dizajn omogućava besprijekornu aplikaciju bilo kojeg proizvoda za kožu, kremastih rumenila i sl.

BEAUTY BLENDER PURE napravljen je posebno za aplikaciju proizvoda za njegu kože i make-upa, ovaj beauty blender bez boje je odličan za osjetljivu kožu te nanošenje seruma i krema.

BEAUTY BLENDER PRO je verzija beauty blendera napravljena specijalno za profesionalce, PRO je najbolji način za nanošenje tamnih kozmetičkih preprata koji se nosi dulji vremenski period, jednako kao i kreme za samotamnjenje.

BEAUTY BLENDER MICRO MINI napravljen za pokrivanje manjih dijelova lica kao što je područje ispod očiju, unutarnje kutove oka, kost obrve, gornje dijelove obraza, ožiljke od akni. Ima istu besprijekornu izvedbu kao originalan beauty blender.

beauty-blender

Kako koristiti Beauty blender? Namočite beauty blender s vodom da narast na svoju dvostruku veličinu, ocijedite kako bi uklonili višak tekućine (idealno bi bilo pomoću ručnika), utapkajte make-up i proizvode za njegu kože na željena područja za savršenu aplikaciju.

Za čišćenje Beauty blendera idealan je Solid Blender Cleanser te Blender Cleanser tekućina za čišćenje inspirirana prirodom.

Cijena Beauty Blendera u WOW Junkie shopu je 139 kuna.

U ponudi web shopa WOW Junkie su brandovi isključivo hrvatskih distributera tako da jamče originalnost proizvoda, mogućnost brze reakcije kod reklamacije proizvoda kao i brzu isporuku (unutar dva radna dana).  Okosnicu WOW Junkie trgovine čine kozmetički preparati za njegu kose, kože i tijela, make-up, pribor i druga oprema, a uz svaku narudžbu kupci dobijaju besplatne testere po želji.

Tags: make-up, beauty, još, ponudi, osim, brendova, masters, organics, poznatih, murad, blender, thebalm, cowshed, amika, blendera

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Savršeni make-up bez tragova nanošenja: Beauty Blender