Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Savršeni nokti uz Rimmel Nail Nurse liniju

rimmel-nail-nurse

Rimmel ima novitete u liniji za njegu noktiju Salon Pro Nail Nurse i liniji za sjaj 3D Finishing Touch.

Linija za njegu noktiju Salon Pro Nail Nurse je redizajnirana i ponovo lansirana, a obuhvaća lak za jačanje noktiju Stronger Nails, tretman za oporavak noktiju Rescue Nails, njegu Nail Perfector i multifunkcionalni proizvod Nail Base & Top Coat.

rimmel-nail-nurse-stronger-rescue

Stronger Nail je brzo sušeći lak za nokte koji jača i učvršćuje nokte.  Jača nokte spajajući slabije slojeve nokta zajedno, daje briljantni sjajni završetak i produžuje trajanje laka. Bogat je kalcijem koji potiče zdrav rast noktiju, a nokti su za 52%-75% jači.

Rescue Nail je prva SOS formula za nokte koja nudi trenutačnu njegu i olakšanje za brz i djelotvoran tretman. To je bazni lak za nokte koji čvrsto prijanja uz nokat te štiti nokat i čini ga čvršćim.

rimmel-nail-nurse-pPerfectionail-top-base-coat

Nail Perfector je jedinstveni 9u1  proizvod koji daje boju i njegu u isto vrijeme. Djeluje protiv žutih noktiju, oporavlja slabe i tanke nokte te im daje potrebnu vlažnost. Zaglađuje nokte, daje im efekt visokog sjaja i porculanski završetak. Formula sa kisikom stvara čvrsti, ali fleksibilni štit za zdrave i lijepe nokte, a optimizirani spoj arganovog ulja hidratizira nokte.

Base & Top Coat prvi je multifunkcionalni lak za nokte koji u isto vrijeme kombinira više prednosti i odličnu bazu. Popunjava pukotine, vraća snagu, jača nokte i spriječava njihovo pucanje, hidratizira nokte, a završni sloj daje savršeno sjajni finish.

rimmel-nail-nurse-ultra-shine-3d-plumping-top-coat

Jedan od novijih Rimmelovih proizvoda je 3D Plumping Finishing Touch Top Coat. Kao što mu samo ime kaže daje 3D efekt i visoki sjaj. Na noktima nalikuje na gel kojeg možete nanositi svaki dan u udubnosti vlastitog doma.

Svi Rimmelovi lakovi mogu se pronaći u parfumerijama Mueller, Iris, Douglas, Nama, a preporučena maloprodajna cijena im je 34 kune.

Tags: njega, nokti, rimmel

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Savršeni nokti uz Rimmel Nail Nurse liniju