Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Savršeno posložene donje trepavice: Clinique Bottom Lash maskara

clinique-bottom-lash-maskara

Pod sloganom ‘Mala po dizajnu. Kako bi se donje trepavice napravile važnim’ i u Hrvatskoj je lansirana Clinique Bottom Lash maskara.

Istraživanja pokazuju da 82% žena nanosi maskaru na donje trepavice te da se 80% posto njih žali da su im maskare predebele, predugačke ili uvinute na pogrešan način, što otežava nanošenje maskare na donje trepavice.

Znajući za taj problem Clinique je lansirao Bottom Lash maskaru specijalno dizajniranu za precizno nanošenje maskare na donje trepavice.

clinique-bottom-lash-maskara

Ima specijalnu, dugotrajnu formulu koja sprječava preslikavanje i ljepljenje trepavica. Obogaćena je jojoba uljem koji njeguje trepavice. Mikro četkica 'hvata' i najmanje donje trepavice te ih savršeno naglašava kako bi ‘otvorila’ i naglasila oči. Maskara je otporna na razmazivanje i hladnu vodu, ali se lagano skida toplom vodom. Jednostavno namočite blazinicu toplom vodom i nježno je pritisnite na trepavice.

Za one koji imaju jako kratke donje trepavice, preporučujemo držanje aplikatora okomito i nježno gibanje četkice kroz trepavice, a zatim vodoravno, kako bi ujednačili i usmjerili trepavice.

Maskara je dostupna u crnoj boji, a količina je dovoljna za 90 dana korištenja. Preporučena maloprodajna cijena joj je 171 kunu.

Tags: make-up, clinique, trepavice, maskara

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Savršeno posložene donje trepavice: Clinique Bottom Lash maskara