Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Savršenstvo cvijeta azaleje pretočeno u pudere

Kako kažu u Bourjois, uz njihove proizvode tako je jednostavno i prekrasno biti žena jer oni misle na žene i kako njihov život ispuniti zadovoljstvom.  Istom se filozofijom, dakle pružiti ženama ono što žele, trebaju i traže, rodila i Flower Perfection kolekcija.

U kolekciji su dva pudera – tekući i puder u prahu sa kistom od prave kozje dlake kojom se puder u prahu besprijekorno nanosi. Ekstrakt divlje azaleje čuva mladost stanica kože, a puderi matiraju ten, a nevidljivi su na licu. Spajaju nespojivo – odlično prekrivaju, a daju lagani osjećaj na koži.

 

Flower Perfection tekući puder ujednačuje ten do 16 sati bez osjećaja težine pudera na licu. Ima integrirani spužva aplikator za nježno nanošenje. Ovaj lagani puder istovremeno savršeno prekriva nedostatke, pore i sitne bore, a nevidljiv je na licu. Čak 70% ispitanih žena oduševilo se laganim osjećajem pudera na licu te nježnijom kožom. Spužvasti aplikator je inovacija koja garantira savršeno ujednačen, nježan i nevidljiv makeup rezultat, ali i vrlo jednostavno i brzo nanošenje pudera. Iznimnost ovog pudera svakako je SPF 15 te ekstrakt divlje azeleje, koji štiti stanice od starenja. Zahvaljujući činjenici da ne začepljuje pore te dozvoljava koži da slobodno diše, ovaj je puder namijenjen svim tipovima kože.

Flower Perfection puder u prahu univerzalne nijanse je nova generacija pudera u prahu za iznimno nježnu i glatku kožu. Boja pudera se prilagođava svakoj boji tena, zahvaljujući sitnim okruglim česticama, koje savršeno lomeći svijetlost, optički brišu sve nepravilnosti i nedostatke, a koži daju ujednačen i nježan izgled. Mikročestice lagane teksture daju koži baršunasti mat izgled, a zahvaljujući SPF 15 i ekstraktu divlje azeleje, stanice kože su zaštićene od starenja. Preporuča se nanositi velikom četkom, koja će ravnomjerno rasporediti mikro čestice za savršen rezultat.

Preporučena maloprodajna cijena tekućeg pudera je 109,90 kn, pudera u prahu 79,90, a kista od prirodne kozje dlake 59,90 kn.

Tags: make-up, puder, perfection, flower, bourjois

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Savršenstvo cvijeta azaleje pretočeno u pudere