Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Savršenstvo laka za nokte koji traje: Dior Vernis Gel-Effect Couture lakovi

dior-vernis-couture-effet-gel-nail

Dior je lansirao novu paletu lakova s gel efektom - Dior Vernis Gel-Effect Couture. Suština cijelog Diorovog svijeta je zarobljena u novu 21 nijansu i novu formulu.

dior-vernis-couture-effet-gel-nail

Novi Dior Vernis Gel-Effect Couture lakovi na noktima ostavljaju ultimativni sjaj. Dior je udružio snage tehno-polimera dobivenog od lameliranog stakla koji transformira svaki sloj laka u površinu koja je glatka i sjajna kao staklo.

dior-vernis-couture-effet-gel-nail

Obogaćena organskim silicijem, formula učvršćuje površinu noktiju te je optimizira za trajanje, dok su pridržavanje tehno-polimera stvaraju nevidljivi spoj između laka i noktiju. Blagotvorno djelovanje formule za njegu noktiju proizlazi iz 80% sastojaka prirodnog podrijetla, bez ftalata, toluena, formaldehida i sintetičkog kamfora.

dior-vernis-couture-effet-gel-nail

Profesionalni aplikator stvara maksimalni učinak gela. Fleksibilniji je te jedan nanos ima savršenu dozu laka i jamči besprijekorne rezultate i profesionalnu manikuru, čak i za početnike.

dior-vernis-couture-effet-gel-nail

21 nijansa  Dior Vernis Gel-Effect Couture lakova može se ukombinirati u svaki outfit i zadovoljavaju svaku želju. Kultne Dior boje su dobile svoju gel-inačicu - Rouge 999, Trianon, Bonheur i Nuit 1947. Boje za svakog Dior ovisnika su čista, blistavo crvena Pandore, sunčano koraljna Aventure, ružičasta Wonderland i zavodljiva ljubičasta Mirage, a 'statement' nijanse su  gusta siva Metal Montaigne, ružičasta s neonskim metalnim shimmerom Front Row te duboka, sivo-plava Junon.

Cijena Dior Vernis Gel-Effect Couture lakovi je 173 kune.

 

 

Tags: lakovi, dior, gel-effect

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Savršenstvo laka za nokte koji traje: Dior Vernis Gel-Effect Couture lakovi