Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Savršenstvo na licu: Bourjois 123 Perfect

bourjois-123-perfect

Novi Bourjois tekući puder 123 Perfect čini ten savršeno ujednačenim i jednostavno briše sve nepravilnosti kože lica. Tajna je u inovativnoj kombinaciji tri pigmenata koji su zaduženi za ujednačen ten.

Žuti pigment neutralizira tamne podočnjake i zaslužan je za odmoran izgled, ljubičasti pigment daje svjež izgled kože dok zeleni pigment neutralizira crvenilo i ujednačava ten. Tekstura pudera zaslužna je za odlično prekrivanje te besprijekorno stapanje pudera s kožom tako da prijelazi nisu vidljivi. Dodatni benefit kojeg skriva luksuzna staklena bočica je 24-satna hidratacija zahvaljujući vlažnoj i hranjivoj teksturi te SPF 10. Iz Bourjoisa kažu da je 123 Perfect tekući puder toliko lagan da ćete zaboraviti da ste ga nanijeli. Maloprodajna cijena tekućeg pudera 123 Perfect je 109 kn.

bourjois-123-perfect

U sklopu linije 123 Perfect je i korektor u stiku koji je objedinio dva pigmenta te teksturu kako bi stvorio korektor koji će udovoljiti svim zahtjevima žena. Savršeno prikriva neujednačenosti i daje lagan osjećaj na koži. Jedinstven spoj dva pigmenta koji garantiraju savršeno prekrivanje tamnih podočnjaka, crvenila i nepravilnosti. Žuti pigmenti čine da područje oko očiju izgleda svježe i odmoreno, a bijeli pigment briše nepravilnosti i tamne podočnjake. Tekstura korektora se stapa sa kožom i ne vidi se, a odlično prekriva sve nedostatke. Maloprodajna cijena korektora je 61 kn.

Tags: puder, korektor, nepravilnosti, bourjois

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Savršenstvo na licu: Bourjois 123 Perfect