Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Senzualne, intenzivne i sjajne usne: YSL Gloss Volupté

ysl-gloss-volupte

Yves Saint Laurent sjajila Gloss Volupté razbuđuje sva osjetila i usnama pruža jedinstveno iskustvo – senzualno, sjajno i izrazito kremasto.

Revolucionarna formula iznimno visokog sjaja ima  prozračno laganu i nevjerojatno kremastu teksturu, a zahvaljujući patentom zaštićenom aplikatoru u obliku poljupca obavija usne imitira doživljaj nježnog poljupca 'bouche a bouche'.

Usne su prekrivene intenzivno sjajnom bojom zlatnih, prelijevajućih ili punih nijansi koje uokviruju osmijeh. Sočan voćni miris manga odlikuje sve proizvode iz linije Volupté pa tako i ova sjajila.

Novo je sjajilo Gloss Volupté intenzivnog sjaja, uz iznimno laganu, nemasnu teksturu koja se ne lijepi za usne, već ih obavija sofisticiranim velom blještavih, 'mokrih' boja koje im daju izrazito senzualan i primamljiv izgled.

ysl-gloss-volupte

'Svi ruževi iz linije Volupté imaju iznimnu teksturu koja se doslovno stapa s usnama, stvarajući intenzivan osjećaj ugode i zadovoljstva. U kontaktu s usnama, formula nove generacije Gloss Volupté deset je puta kremastija od klasičnog sjajila te kroz uspješan spoj glatkoće i prozračnosti usnama daruje raskošan, 'mokri' sjaj. Zahvaljujući tehnologiji Light Kiss System koja je u postupku patentiranja, ovo sjajilo prekriva usne izrazito tankim, neljepljivim, baršunastim slojem.', izjavila je povodom lansiranja Caroline Negre, direktorica znanstvenih komunikacija Yves Saint Laurent Beauté.

Zahvaljujući savršenoj kombinaciji ulja i gelirajućih sastojaka svako se nanošenje pretvara u senzualni užitak. Tekstura se mijenja i stapa s usnama, prekrivajući ih savršenim slojem obogaćenim koktelom njegujućih sastojaka. Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj tehnologiji, usne su obavijene izrazito tankim i laganim slojem koji se ne razmazuje i ostaje postojan. Glossy Optimizer s laganim, sjajnim uljima i vinilnim polimerom čini površinu usana savršeno glatkom i reflektira svjetlost, stvarajući trodimenzionalni efekt koji naglašava njihov volumen. Iznimno blistav sjaj usnama daje dodatnu punoću.

Patentom zaštićen aplikator dizajniran je u obliku napućenih usana. Zahvaljujući suženom vršku omogućeno je postizanje čistog ruba na obrisima i u kutovima usana. Šire, zaobljeno središte u jednom potezu savršeno oblikuje usne, a zahvaljujući mini spremniku u sredini lako se dozira sjajilo i ravnomjerno prelijeva po cijeloj površini usana.

ysl-gloss-volupte

Dolazi u 18 nijansi i tri vrste sjaja. Sedam nevjerojatno sjajnih zlatnih nijansi, u rasponu od 'nude' do fuksije, protkano je toplim plamom zlatnih pigmenata koji stvaraju 'plemenitu' svjetlost. Šest blistavih couture nijanse, obogaćene toniranim, biserastim pigmentima, bojama pružaju dodatni, a opet suptilan sjaj, bez 'šljokičastog' efekta. Četiri čiste nijanse sa zrcalnim efektom ne sadrže sjajne i iskričave pigmente, već pružaju prozračan, 'sorbet' efekt na usnama, poput istinske esencije boje.

ysl-gloss-volupte-smoking

Crna i zlatna, kultne YSL boje, sada u kombinaciji s transparentnim slojem postaju ključni haute couture dodatak kada je riječ o ljepoti usana. Crno sjajilo u boji 209 Smoking blistava je nijansa u rock stilu koja se može koristiti samostalno ili kao završni sloj preko Gloss Volupté ili Rouge Volupté, nanošenjem na cijele usne ili decentno po sredini.

Preporučena maloprodajna cijena Gloss Volupté sjajila je 240 kuna.

Tags: sjajilo, gloss

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Senzualne, intenzivne i sjajne usne: YSL Gloss Volupté